free download 78 travel guides written by experts

Germanwings isi extinde oferta pe ruta Köln/Bonn – Berlin, ajungand pana la zece zboruri zilnice

Germanwings își suplimentează oferta de zboruri între Köln/Bonn și Berlin: compania low-cost va opera începând cu 14 ianuarie 2013 până la zece zboruri pe zi, între cele două metropole de pe Rin și Spree. Orarul de zbor cuprindea înainte până la șase zboruri zilnice în timpul săptămânii de lucru, numărul curselor la sfârșit de săptămână fiind limitat. Suplimentarea orarului de zbor a fost generată, în mare măsură, de preluarea companiei low-cost de către compania mamă, Lufthansa.

Prin introducerea zborurilor suplimentare între Köln/Bonn și capitala federală, Germanwings își consolidează statutul de lider pe aeroportul Köln/Bonn.

Odată cu lansarea orarului de zbor pentru sezonul de iarnă acum câteva zile, aeronavele Germanwings și-au modificat și destinația de aterizare. Astfel, compania low-cost își direcționează zborurile către actualul aeroport principal din Berlin, Tegel, în loc de aeroportul Schönfeld, unde obișnuia să aterizeze înainte. Pasagerii au acum posibilitatea de alterna cursele Germanwings cu cele Lufthansa fără să întâmpine nici un fel de impediment.

Bucuresti, 19.11.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *