metalshow

Germanwings introduce un nou sistem de plata pentru bagajul extra

Călătorii cu bagaj extra vor avea pe viitor costuri extra vizibil mai scăzute

Începând cu data de 29 martie 2009, Germanwings introduce pentru zborurile sale un nou sistem de plată pentru bagajul extra. Pasagerii Germanwings vor putea transporta odată cu începerea planului de zbor de vară pe 2009, cu până la 10 kg în plus la bagaje.

Vestea bună este aceea că pentru bagajele extra pasagerii Germanwings vor plăti o taxă suplimentară, având în acest fel posibilitatea de a pleca în călătorie cu bagajul dorit.

Totodată, începând din 29 martie 2009, în cazul în care un pasager transportă o greutate a bagajului mai mare de 20 de kg, acesta va avea posibilitatea de a plăti în avans. Noul serviciu va fi posibil prin înscrierea pe site-ul Germanwings sau contactarea directă a departamentului Call Center şi achitarea sumei de 20 de euro.

Taxa plătită presupune includerea extrabagajului cu o greutate cuprinsă între 20 şi 30 de kg. Astfel, clienţii Germanwings vor putea economisi pe viitor o sumă însemnată de bani: pasagerii care vor traversa graniţa cu un bagaj de 30 de kg, vor avea de plătit de-acum înainte 20 de euro în loc de 70 de euro.

În situaţia în care bagajul extra va fi anunţat abia în momentul sosirii la aeroport, taxa se va dubla, mărindu-se la 40 de euro. În ceea ce îi priveşte pe marii iubitori ai călătoriilor, pentru un bagaj mai mare de 30 de kg se va achita taxa adiţională de 8 euro/kg.

Costul pentru bagajul normal rămâne neschimbat: 5 euro. Noul sistem tarifar este valabil pentru toate zborurile începand cu data de 29 martie 2009.

Bucuresti, 30.10.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *