free download 78 travel guides written by experts

Germanwings introduce un nou serviciu pe internet: Check In Online

Membrii Boomerang Club au posibilitatea de a efectua rezervări fără constrângeri
Posibilitatea de a vedea sosirile şi decolările online

Pasagerii Germanwings au de acum ocazia de a efectua check in-ul online, cu doar 24 de ore înaintea zborului. Modalitatea este foarte simplă şi implică doar completarea codului de rezervare şi a numelui. Astfel, toţi cei care vor călători de-acum înainte cu compania aeriană low-cost vor economisi o bună parte din timpul alocat formalităţilor pe aeroport.

De asemenea, pasagerii vor avea ocazia să folosească acest serviciu şi pentru zborurile cu escală. Servicul îi va bucura mai ales pe cei care călătoresc însoţiţi de copii mici.
 
Pasagerii Germanwings au acum posibilitatea de a adăuga servicii precum bagaj, extra bagaj, rezervări de loc în avion sau bagaj de mână. Locurile rezervate pot fi de asemenea schimbate. Pentru a efectua această schimbare, clientul trebuie să se logheze cu numele de utilizator şi parola pe „My Germanwings“.
 
Un alt serviciu introdus de compania aeriană constă în afişarea orelor de sosire şi plecare pe website. De asemenea, pentru a afla statusul unui zbor Germanwings, clienţii au posibilitatea, cu ajutorul numărului de zbor, să afle aeroportul de plecare şi sosire sau alte informaţii referitoare la ruta de zbor.
 
Un alt avantaj oferit de serviciul online este acela că toţi membrii Boomerang Club au ocazia de a-şi folosi numărul Boomerang Club în momentul rezervării, pentru a-şi contoriza numărul zborurilor efectuate cu Germanwings. În acest mod, numărul milelor parcurse pot fi valorizate în puncte.

Bucuresti, 10.06.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *