free download 78 travel guides written by experts

Germanwings asteapta cresteri, in ciuda trendului pietei

Compania aeriană low-cost Germanwings anunţă că va înregistra creşteri începând cu jumătatea iernii acesteia, în pofida trendului pieţei. „Pentru 2010, operatorul german va înregistra creşteri situate într-o marjă de două cifre procentuale”, a afirmat Thomas Winkelmann, purtătorul de cuvânt Germanwings.

Începând cu vara viitoare, linia aeriană va opera zboruri către Madrid, Copenhaga şi insula grecească Santorini, motiv pentru care vor exista mai multe avioane ce vor staţiona în cadrul aeroportului Koln/Bonn.

Faptul că linia aeriană este într-o continuă dezvoltare este demonstrat şi de noul program de zbor pentru iarnă. Odată cu sfârşitul lunii octombrie vor exista până la cinci curse zilnic, cu plecare spre Hamburg, Veneţia, Salzburg, Klagenfurt, Manchester, Fuerteventura, Gran Canaria şi Tenerife, toate cu începere din 25 octombrie 2009.

În cei şapte ani de activitate, povestea de succes a companiei Germanwings a însemnat şi povestea de succes a oraşului Koln – compania s-a mărit de la 6 la 14 avioane în această vară şi are în vedere creşterea până la 16 curse de pe Koln/Bonn.

Bucuresti, 24.08.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *