free download 78 travel guides written by experts

Germanwings anunta o noua destinatie de pe Koln/Bonn

Începând cu data de 19 Iunie, se pot face rezervări pe www.germanwings.com, cu destinaţia Manchester

O veste bună, nu doar pentru fanii fotbalului: Începând cu data de 25 octombrie 2009, compania low-cost Germanwings, uneşte oraşele Koln şi Manchester, prin intermediul a cinci zboruri săptămânale.  

Oraşul este cunoscut nu doar ca metropolă a sportului, ci şi ca un oraş industrial de o mare însemnatate: concerne precum Ford, Westinghouse sau BAE Systems îşi au sediile aici. Persoanele care rezervă acum billet de avion spre Manchester beneficiază de un preţ atractiv.
 
Regiunea Manchester are peste trei milioane de locuitori, reuşind să fie astfel una din cele mai mari din insulă. Centru al izbucnirii revoluţiei industriale, oraşul este dintotdeauna în competiţie cu Birmingham, pentru titlul de al doilea oraş al regatului. Liverpool, situat în apropierea oraşului Manchester, este înfrăţit din 1952 cu oraşul Koln. Metropola este, după Londra, cel mai mare centru de shopping din Anglia – ademenind turiştii cu celebrele magazine “Selfridges” şi “Harvey Nichols” din Market Street, pe lângă multe alte centre de cumpărături. 

Oraşul găzduieşte unul dintre cele mai mari Chinatown din ţară, cât şi unul dintre cele mai mari comunităţi ale homosexualilor şi lesbienelor din Europa. Toate aceste elemente compun viaţa socială a oraşului, ai cărui locuitori sunt cunoscuţi sub numele de „Mancs“ în Anglia. Prin cele trei universităţi existente, oraşul găzduieşte peste zece mii de studenţi, care au grijă să dea un farmec aparte vieţii de noapte.

Aeroportul din Manchester este al treilea ca mărime din Marea Britanie, după cele din Londra – Heathrow şi Gatwick. Anual, este tranzitat de peste 24 de milioane de pasageri. Odată cu 25 octombrie 2009, startul planului de zbor de iarnă 2009-2010, compania aeriană Germanwings va opera zboruri în capitala britanică de cinci ori pe saptamană: luni, marţi, joi, vineri şi duminică – o ocazie bună de a călători, atât pentru turişti, cât şi pentru cei ce călătoresc în interes de serviciu.

Germanwings pune la dispoziţia pasagerilor din Koln un modern Airbus A319, cu 150 de locuri, luni şi marţi cu plecare la ora 09:00, întoarcerea fiind programată pentru ora10:10. Joi şi vineri decolarea este programată la 19:35, cu întoarcere de la 20:40, iar duminica zborul este programat pentru 14:50 din Koln, cu plecare la 15:55 din Manchester.

Bucuresti, 23.06.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *