free download 78 travel guides written by experts

Germanwings anunta efectuarea a doua treimi din zboruri, in ciuda grevei anuntate

In ciuda grevei pilotilor, compania Germanwings anunta efectuarea a doua treimi din zborurile planificate la nivel international. Pentru ca efectele situatiei create sa fie cat mai mici, compania aeriana low-cost a pregatit un plan de zbor de rezerva. Acesta prevede ca de luni pana joi, pe timpul grevei, vor fi efectuate 400 de zboruri, fata de cele 600 de zboruri prevazute in planul initial. Clientii pot găsi noul plan de zbor pe site-ul companiei, www.germanwings.com.

Pasagerii romani beneficiaza de informatii suplimentare, accesand linia telefonica Germanwings – 0903760101. Pasagerii vor putea apela in orice  moment la personalul aeroporturilor internationale, pentru a fi permanent conectati cu cele mai recente noutati.

Compania Germanwings informeaza pasagerii care vor avea zborurile anulate pe perioada grevei, ca isi pot reprograma zborul pentru o alta zi apropiată. Singurele conditii sunt ca zborul initial sa fi fost rezervat inainte de data de 16.02.2010, iar noul zbor sa fie planificat pana la data de 25.03.2010, ruta ramanand aceeasi. Pasagerii care nu doresc sa isi reprogrameze zborul au posibilitatea de a primi banii inapoi.

Pe aceasta cale, compania aeriana isi cere scuze pasagerilor pentru inconvenientele create.

Bucuresti, 19.02.2010

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *