Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Germanos si Bilete.ro isi dau mana, pentru a oferi clientilor un serviciu complet de ticketing,

G-Ticket

Începând de astăzi, Bilete.ro, lider pe piaţa de ticketing din România, îşi extinde reţeaua printr-un parteneriat cu Germanos. Astfel, prin intermediul celor peste 200 de magazine Germanos de pe întreg teritoriul ţării, Reţeaua Bilete.ro se măreşte şi pune la dispoziţia românilor la nivel naţional aproximativ 1000 de puncte de vânzare a biletelor la cele mai interesante concerte, competiţii sportive şi evenimente culturale, atât din ţară, cât şi din străinătate.

Reţeaua Bilete.ro operează în prezent 750 de magazine semnalizate „Aici Bilete.ro” şi devine astfel – prin parteneriatul cu Germanos – reţeaua cu cel mai mare lanţ de puncte de vânzare de bilete din România, oferind acces la evenimente persoanelor de toate vârstele cu diverse preocupări din peste 250 de oraşe, de la reşedinţele de judeţ până la oraşe sub 50.000 de locuitori.

Totodată, prin acest parteneriat, Germanos îşi consolidează investiţia constantă în serviciul propriu de ticketing, G-Ticket, oferind o soluţie completă de achiziţionare a biletelor la marile spectacole, fie că este vorba despre un concert, o piesă de teatru, un meci de fotbal sau un show de stand up comedy. „G-Ticket este un serviciu care a evoluat constant, încă de la lansarea sa în anul 2008, chiar şi în condiţiile unei vigilenţe sporite din partea consumatorilor în privinţa cheltuielilor, pe fondul crizei. De aceea, în lumina acestui potenţial pe care l-am identificat, colaborarea cu Bilete.ro a venit ca un pas firesc, din dorinţa de a facilita pentru toţi clienţii noştri accesul la o gamă cât mai extinsă de surse de divertisment. Astfel, ei îşi vor putea comanda bilete prin intermediul www.bilete.ro, le vor putea achita şi ridica direct din magazinele Germanos, unde avem consultanţi pregătiţi să recomande cele mai potrivite ocazii de a aduce fanii aproape de idolii lor”, a spus Alexandru Munteanu, Sales Operations Senior Manager COSMOTE & Germanos România.

„Lansat in 2006, timp de 6 ani Bilete.ro şi-a menţinut şi consolidat poziţia de lider pe piaţa online, având în portofoliu peste 4.000 de evenimente şi peste 1.000.000 de bilete tranzacţionate. Oferta Bilete.ro s-a dezvoltat permanent, transformându-se într-una foarte accesibilă. Încă din 2011, Bilete.ro a decis să dezvolte Reţeaua Bilete.ro şi să ajungă la românii din toate colţurile ţării printr-o serie de parteneriate încheiate cu reţele naţionale strategice, care oferă clienţilor săi posibilitatea cumpărării de bilete la concertele, întrecerile sportive sau la evenimentele culturale dorite.

În prezent, site-ul www.bilete.ro permite achiziţionarea biletelor prin internet, precum şi livrarea acestora direct acasă, toate acestea pentru a face ca Bilete.ro să ofere o reţea de vânzare complexă, la îndemâna oricui. Parteneriatul cu Germanos urmăreşte ca fiecare român din orice colţ al ţării să aibă acces cât mai uşor la evenimentele naţionale muzicale, culturale şi sportive”, spune Andreea Pop, Managing Director Bilete.ro.

Pentru cei care sunt familiarizaţi cu mediul online, bilete la diverse concerte şi spectacole pot fi cumpărate în continuare de pe www.bilete.ro, prin curierat sau din Reteaua nationala Bilete.ro, de la unul din cele 750 de magazine semnalizate „Aici Bilete.ro”, şi începând de astăzi şi din oricare dintre cele peste 200 de magazine Germanos disponibile la nivel naţional.

Bucuresti, 26.06.2013
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *