free download 78 travel guides written by experts

Germania s-a calificat în semifinale după ce a bătut Italia la loviturile de departajare

Germania este cea de-a treia echipă calificată în semifinalele UEFA EURO 2016TM, după ce a trecut de Italia la loviturile de departajare.

Meciul a fost lider de audientă pe toate segmentele de public, fiind urmărit de peste 2.3 milioane de telespectatori, la nivel național, pe întreg intervalul de difuzare, între 22:03-00:49.

În minutul de maximă audientă, de la 22:46, peste 2.7 milioane de telespectatori urmăreau meciul dintre Germania și Italia.


Pe segmentul publicului comercial, cu vârstă cuprinsă între 18 și 49 de ani, Pro TV a fost lider de audientă cu 16.2 puncte de rating și o cotă de piată de 51%, următorul post clasat înregistrând 3 puncte de rating și 9.4% cotă de piată.

După o primă repriză lipsită de ocazii, Germania a reușit să marcheze în minutul 64, prin Ozil, după o centrare a lui Hector. La doar trei minute distanță, Gomez a ratat din 4 metri! Italia a reușit să revină și să egaleze după un henț inexplicabil făcut de Boateng în propriul careu, în urma unei faze fixe. Bonucci a fost cel care a transformat penalty-ul.

La loviturile de departajare, Germania a reușit să se impună cu 6-5 și va întâlni în semifinale învingătoarea meciului dintre Franța-Islanda, transmis diseară, de la ora 22:00, în direct de Pro TV. 

Aplicația Știrile Pro TV aduce cele mai noi informații de la UEFA EURO 2016TM, în timp real, direct pe telefonul mobil. Scorurile, statisticile și chiar previziunile pentru meciurile de la Campionatul European de Fotbal sunt actualizate în fiecare secundă în secțiunea EuroScor. În categoria dedicată exclusiv UEFA EURO 2016TM se găsesc cele mai noi informații de la corespodenții Pro TV din Franța. Aplicația este disponibilă atât pentru dispozitivele cu sistem Android, cât și pentru iPhone.

Sursa foto Agerpres.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *