free download 78 travel guides written by experts

Gerhard Schroeder vine la Bucuresti !

Gerhard Schroeder vine la Bucuresti ca invitat al celei de-a treia editii a Conferintei internationale “Energy in Central and Eastern Europe”, organizata de Forum Invest in perioada 11-13 noiembrie la Bucuresti. 

“Avem nevoie de o politica energetica sustenabila, care sa conserve resursele si sa reduca dependenta de combustibili fosili, cum ar fi petrolul si gazele. Vom atinge acest obiectiv doar acordand o importanta foarte mare eficientizarii consumului energetic si investind in energia regenerabila”, a declarat Gerhard Schroeder.

Cancelar al Germaniei pentru doua mandate consecutive, intre 1998 si 2002, Gerhard Schroeder este, in prezent, Presedintele Comitetului de Actionari al Nord Stream AG. si consilier al grupului elvetian de presa, Rigier.
15 speakeri internationali impreuna cu oficiali si reprezentanti ai sistemului energetic din Romania si Uniunea Europeana se intalnesc la Bucuresti pentru evaluari, prognoze si solutii.

Discutiile sunt dedicate analizei contextului actual si perspectivelor de dezvoltare ale sectorului de petrol, gaze, energie electrica din Romania, a surselor de energie regenerabila, a infrastructurilor de producere a energiei alternative si, nu in ultimul rand, a securizarii aprovizionarii cu energie in zona Marii Negre si Europa de Sud-Est.

Asteptam la cea de-a treia editie a conferintei “Energy in Central and Eastern Europe” peste 250 de delegati din Romania, Spania, Bulgaria, Austria, Belgia, Canada, Rusia si Turcia.

Mai multe detalii despre eveniment sunt disponibile pe site-ul: //www.foruminvest.ro

Bucuresti, 22.10.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *