free download 78 travel guides written by experts

Gerard Butler si Jennifer Aniston, pasiune cu scantei in Filmul PRO de sambata

Sâmbătă, 24 mai, de la 20:30, PRO TV îi aduce în faţa telespectatorilor pe Gerard Butler şi Jennifer Aniston, în comedia “Recompensă cu bucluc” (“The Bounty Hunter”). Filmul PRO din acest weekend prezintă povestea lui Milo, un vânător de recompense, care primeşte misiunea de a o aresta chiar pe fosta lui soţie.

Regizată de Andy Tennant, “Recompensă cu bucluc” este o producţie 2010 ce îmbină comedia, filmul de aventuri şi genul romance. Filmul îl aduce în centrul atenţiei pe Milo (Gerard Butler), un vânător de recompense, care trebuie să aresteze şi să aducă în faţa justiţiei o femeie care a săvârşit o infracţiune măruntă şi a fost eliberată pe cauţiune, însă a omis să se prezinte la proces.

Situaţia se complică atunci când Milo realizează că femeia în cauză este chiar fosta lui soţie, Nicole (Jennifer Aniston). Cei doi au avut o căsnicie plină de scântei, însă condimentată cu multă pasiune. Deşi noua slujbă îi impune să nu se implice emoţional în misiunile sale, Milo nu poate rămâne indiferent în faţa lui Nicole, iar între cei doi izbucnesc o serie de conflicte amuzante.

Producţia de 110 de minute îi are ca protagonişti pe Gerard Butler şi Jennifer Aniston, însă îi aduce în rolurile secundare pe actorii de comedie Gio Perez, Joel Garland, Jason Kolotouros, Matt Malloy, Jason Sudeikis şi Adam Rose.

Bucuresti, 24.05.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *