free download 78 travel guides written by experts

Georgia acorda primul ajutor cu “Stiches” oricui sufera din dragoste

Georgia Dascalu, fosta concurenta de la Vocea Romaniei in echipa lui Horia Brenciu, lanseaza astazi o interpretare proprie a piesei “Stiches”.

Georgia a surprins publicul lansandu-si piesa de debut “Ambition” chiar in timpul finalei concursului, aceasta fiind si o sincera declaratie de a-si urma visul si de a cuceri scena si publicul.


“Stiches” este o piesa speciala datorita tempo-ului rapid si a vocii, care necesita pregatire aditionala pentru a atinge octavele necesare intr-un timp scurt.

Single-ul s-a bucurat de succes inca de la lansare, fiind una din cele mai populare piese la radioruile din Canada, iar in Statele Unite a ocupat pozitii de top in Billboard Hot 100. Piesa a fost premiata cu Discul de Platina pentru numarul de vanzari de 3 ori in Statele Unite, o data in Suedia si o data in Australia. Lista de reusite nu se opreste aici, Shawn Mendes reusind sa detroneze hit-ul lui Justin Bieber, “Love Yourself”, de pe primele pozitii din top-urile muzicale in Marea Britanie.

Despre piesa, Georgia declara: “Pentru mine piesa “Stiches” are un mesaj interesant si mi-a placut sa o cant  pentru ca m-am regasit in versurile ei. A fost o provocare fiindca piesa este cântata de un baiat, dar am incercat să-mi insusesc cat mai bine versurile si sa ofer publicului o varianta feminină a acestui cantec. Sper ca oamenii care vor asculta cover-ul meu sa ramana cu un zambet pe buze si sa astepte cu interes ceea ce urmeaza sa lansez in continuare.”

Suntem increzatori ca “Stiches” ii va purta acelasi noroc si Georgiei, cover-ul ei fiind unul emotionant si original.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *