free download 78 travel guides written by experts

George Zafiu a aflat detalii socante de la concertul sustinut de Horia Brenciu la Satu Mare

Aflat în turneul, „Fac ce-mi spune inima”, cel mai mare turneu realizat de un artist român, Horia Brenciu a avut parte de o întâmplare inedită ieri seară la concertul din Satu Mare. George Zafiu, realizatorul emisiunii „Europa Express” de la Europa FM a aflat în această dimineaţă de la artist detalii despre concertul cu surprize din oraşul sătmărenilor.

„Ieri seară s-a terminat cel de-al 19–lea spectacol din cele 21 de oraşe cât are întreg turneul „Fac ce-mi spune inima”. Satu Mare a fost printre cele mai tari oraşe unde am concertat. Iniţial am amânat acest concert pentru că sala nu era adecvată spetacolului şi am aşteptat ca cei de acolo să rezolve problema, dar de ce mi-a fost frică nu am scăpat. Aseară a fost o rupere de nori în Satu Mare, iar acest lucru a condus la o ploaie torenţială pe scenă. Practic ploua în interior, pe instrumentele orchestrei mele, oamenii mei riscau sa fie scurt circuitaţi. Cel mai important lucru este că am dus spectacolul la bun sfârşit pentru sutele de fani veniţi la Casa de Cultură din Satu Mare. Însă acest lucru nu a fost tot, în apropierea scenei pe care am cântat se afla şi un restaurant. Nu vreţi să ştiţi la ce grea încercare a fost supusă orchestra mea care trebuia să cânte în mirosul fripturilor la grătar.”

Turneul „Fac ce-mi spune inima” este suţinut de Europa FM, iar întâmplările din fiecare oraş în parte sunt povestite de Horia Brenciu în fiecare dimineaţă în emisiunea realizată de George Zafiu, „Europa Express”.

Bucuresti, 06.06.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *