free download 78 travel guides written by experts

George Vintila i-a luat interviu in exclusivitate lui Tricky

Inainte de a sustine primul sau concert in Romania, artistul britanic Tricky a stat de vorba in exclusivitate cu vedeta ProFM George Vintila.

Cu aceasta ocazie, DJ-ul a aflat de la Tricky, pe numele sau real Adrian Thaws, ce aduce nou in acest turneu: “In comparatie cu celalalte turnee, de data aceasta am senzatia ca ofer mai mult pe scena. Sunt mult mai curajos si deschis in fata publicului.”, a declarat artistul pentru ProFM Black.

In plus, Tricky s-a aratat foarte entuziasmat de vizita pe care urmeaza sa ne-o faca: “N-am mai fost niciodata in Romania si ma bucur mult cand ajung in locuri noi. Este foarte important sa descopar si sa cunosc lumea din jurul meu.”, i-a marturisit artistul   DJ-ului ProFM, George Vintila. Fostul coleg al celor de la Massive Attack si Portishead va urca pe scena Salii Palatului pe 26 noiembrie, alaturi de o trupa care are in componenta tobe, chitara, clape, chitara bas si backing vocals. Concertul este produs de Fundatia Phoenix si sustinut de ProFM Black.

Ce dornici sa afle cat mai multe au ocazia sa asculte interviul integral luat de George Vintila in exclusivitate lui Tricky de pe www.profm.ro

Biletele costa 60, 80 si 100 de lei si se gasesc online – www.bilet.ro, www.bilete.ro, www.ticketpoint.ro, www.eventim.ro – si la Sala Palatului, Librariile Carturesti, magazinul Unirea, magazinul Muzica, Music Shop, precum si in retelele de magazine Diverta, Carrefour Voiaj, Germanos, Flanco si Flamingo Computers din toata tara.

Bucuresti, 14.11.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *