metalshow

George Tănase, al treilea finalist “iUmor”, decis de către telespectatori

Publicul a decis al treilea finalist „iUmor”, emisiune difuzată în fiecare duminică, de la 20:00, la Antena 1

Spectacol extraordinar pe scena „iUmor”, în cel de-al treilea episod al emisiunii, difuzat duminică la Antena 1.

Telespectatorii au savurat momentele pline de umor jurizate de cei trei membri ai juriului, Delia, Mihai şi Cheloo, „iUmor” impunându-se ca lider de audienţă pe publicul comercial din mediul urban, cu vârste cuprinse între 18-49 de ani, cu o audiență medie de 8,6 puncte de rating și 22,5% cotă de piață. Emisiunea difuzată de Antena 1 a fost urmărită de aproape 2.000.000 de români în minutul de maximă audiență de la 21.49. 

În urma voturilor exprimate în cadrul aplicaţiei „iUmor”, telespectatorii au decis că cel de-al treilea finalist al emisiunii, care va merge direct în marea finală a show-ului este George Tănase, concurentul care a primit ropote de aplauze cu un număr extraordinar de actorie, bazat pe imitaţie. George nu a mai aşteptat părerea juriului, aşa că spre finalul reprezentaţiei sale, muzica s-a oprit şi s-au auzit următoarele cuvinte: „Mi-ai plăcut enorm” (Mihai Bendeac), „Răspunsul meu e «DA» (Delia) şi „Te iubesc!” (Cheloo), modul în care el şi-a închipuit jurizarea.

Concurentul şi-a continuat gluma, mărturisindu-i lui Cheloo: „Sper că nu mă iubeşti!”, iar rapperul a intrat imediat în joc: „Da’ pot să te bat!”. Le-a povestit juraţilor că a absolvit studii superioare de management, pentru că, din cauza unor motive de sănătate la momentul respectiv, nu a putut alege actoria. „Empatizez cu victima. Şi eu am început un amărât de liceu de pictură şi am terminat cu succes matematică-fizică. Nu ştie nimeni!”, a povestit Cheloo.

„Când ai început, mi-a fost teamă că te vei lansa într-un soi de imitaţie după imitaţie după imitaţie, ba chiar am crezut că mă vei imita pe mine imitând anumite personaje. Dar te-ai oprit la timp!”, i-a mărturisit Mihai Bendeac. George a primit trei de „Da” din partea juraţilor, astfel că momentul lui a mers direct în aplicaţia „iUmor”, iar de aici, telespectatorii l-au trimis direct în marea finală a show-ului.

Duminica viitoare, de la 20:00, o nouă serie de concurenţi îşi testează umorul în cel mai nou episod al show-ului de comedie de la Antena 1. „iUmor” propune un sistem de vot cu totul diferit faţă de tot ce s-a văzut până acum în materie de jurazare, astfel că acei concurenţi care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, au ocazia să fie votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia „iUmor”, va ajunge direct în marea finală a emisiunii „iUmor”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *