free download 78 travel guides written by experts

“George Enescu – 130” – 14 martie la Teatrul National Bucuresti

La 130 de ani de la nasterea lui George Enescu – unul dintre cei mai proeminenti muzicieni de la sfarsitul secolului al XIX-lea si inceputul secolului XX, Agentia Vreau Bilet si Asociatia Culturala Maria Domina ii aduc un omagiu desavarsit in luna martie a acestui an prin intermediul unui eveniment special ce va sustinut de patru maestri ai muzicii clasice, ce ofera prin talentul lor unic o inestimabila valoare acestui gen muzical.

Ne referim la Birger Radde(Bariton), Germania, Frederieke Eugenie Saeijs (Vioara), Olanda, Mihai Marica – (Violoncel), Romania si Ilya Poletaev (Pian), Canada, artisti extrem de apreciati la nivel mondial care vor aduce o oda unica celui care s-a remarcat prin activitatea sa ca dirijor, pianist, violonist si pedagog si compozitor al unor creatii celebre ce incanta si in acest moment publicul meloman.

Din program fac parte opere precum 7 Cantece pe versuri de Clement Marot op. 15voce/piano (Birger Radde), Sonata Op. 26 nr 2 violoncel/pian (Mihai Marica)
2 Melodii pe versuri de Fernand Gregh,op. 19 voce/pian, Sonata op. 24 nr.1 pianoforte (Ilya Poletaev) si “Impresii din copilarie” violino/piano (Frederieke Saeijs).

Spectacolul se va concretiza intr-un mini-turneu prin tara dupa cum urmeaza:
· 14 Martie – Bucuresti – Teatrul National (Sala Amfiteatru)
· 15 Martie – Ploiesti – Casa de Cultura a Studentilor
· 16 Martie – Bacau – Ateneu
· 17 Martie – Iasi – Filarmonica

Pentru spectacolul din Bucuresti biletele vor fi puse in curand in vanzare in reteaua Vreau Bilet – et. 2 – Unirea Shopping Center, Carrefour Feeria – Baneasa Shopping City, Real Hypermarket Vitan, la Teatrul National si online pe www.vreaubilet.ro. Pentru restul oraselor, biletele pot fi achizitionate de la casele de bilete ale salilor de spectacol.

Pentru informatii suplimentare legate de acest concert, dar si pentru mai multe amanunte despre cariera fiecarui artist, va rugam sa accesati site-ul www.vreaubilet.ro

Bucuresti, 16.02.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *