free download 78 travel guides written by experts

George Cojocaru a fost reales, pentru a treia oara consecutiv

Printr-un comunicat primit recent din partea UFI- Organizatia Mondiala a  Industriei de Targuri si Expozitii aflam ca dl. George Cojocaru  a fost reales, pentru a treia oara consecutiv in functia de vicepresedinte al acestei prestigioase asociatii, in cadrul sectiunii pentru Europa care cuprinde 273 membri. UFI este Organizatia Globala a Industriei Expozitionale, reprezentata in 196 de tari pe 6 continente de 496 de membri membri care promoveaza un nivel al calitatii serviciilor de cel mai inalt standard si respecta criterii stricte de raportare si auditare a indicatorilor statistici. De asemenea, raporturile mebrilor UFI cu clientii (vizitatori si expozanti) dar si ceilalti protagonisti ai industriei, sint guvernate de respectarea de catre fiecare membru a unui Codului Etic UFI. Membrii UFI sint detinatori de complexe expozitionale, organizatori de manifestari expozitionale, asociatii ale acestora cu caracter national sau international. In prezent membrii UFI organizeaza peste 4500 evenimente expozitionale (786 dintre acestea fiind agreate UFI) care atrag anual peste 150 mil vizitatori.

Conform Statutului UFI, din 2 in 2 ani au loc alegeri in structurile de conducere ale celei mai reprezentative asociatii a reprezentantilor industriei de tirguri si expozitii.

Realegerea d-lui Cojocaru in functia de vicepresedinte UFI confirma nu numai activitatea desfasurata pe perioada celor 2 mandate de pina acum (incepind din 2002), dar si aprecierea de care se bucura propunerile avansate pentru sustinerea programului inaltului organism de decizie UFI.

Platforma prezentata pentru sustinerea acestei candidaturi, a avut in vedere urmatoarele orientari strategice:

–         Realizarea in cadrul UFI a unei cooperari subregionale prin continuarea dezvoltarii NEEC – New Europe Expo Club, initiativa a dlui Cojocaru care a fost preluata in cadrul structurilor UFI in scopul adoptarii celor mai potrivite masuri la nivel de organizatie globala, care sa tina cont si de specificul si traditia unor tari cum sunt cele din Europa Centrala si de Sud Est.

–         Continuarea pe o trapta superioara a procesului de pregatire a specialistilor din industria de targuri si expozitii atat a celor care deja activeaza in acest domeniu cat si a viitorilor specialisti; In acest sens mentionam ca dl. Cojocaru s-a implicat deja in lansarea primului master on line pentru industria de targuri si expozitii din Romania, in colaborare cu Universitatea Spiru Haret.

Dl Cojocaru a fost ales in conducerea sectiunii pentru Europa alaturi de:  Serghey Alexeev ( Sankt Petersburg) presedinte, Jose Miguel Corres Abasolu ( Bilbao) prim vicepresedinte si Corrado Peraboni ( Milano), vicepresedinte.

Mentinam de asemenea ca Dsa face parte in continuare, incepand cu anul 2000, din Comitetul Director UFI, care reuneste 36 personalitati cu experienta si putere de influenta in aceasta industrie, comitet pentru care in continuare si-a depus candidatura pentru alegerile ce vor avea loc cu ocazia Congresului UFI ce va avea loc la Istanbul, in perioada 12-15 noiembrie a.c..

Anexat prezentam scrisoarea transmisa personal dlui george Cojocaru de catre Vincent Gerard, directorul UFI.

 Bucuresti, 25.09.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *