free download 78 travel guides written by experts

Genius la Computex Taipei 2012:

seria de gaming GX si doua produse vedeta – Ring Presenter si PenSketch M912

Genius a prezentat anul acesta la Computex Taipei 2012, desfăşurat între 5 şi 9 iunie 2012, în Taipei, Taiwan, întreaga linie de produse. Printre cele mai apreciate gadget-uri ale companiei s-au numărat: accesoriile pentru smartphone-uri şi tablete PC, cele mai uşoare tastaturi prin Bluetooth pentru produsele Apple sau AndroidTM, tablete grafice pentru design, produse audio pentru gaming sau difuzoare iPad/iPhone, camere foto şi camere video, accesorii pentru gaming, precum căşti şi mausuri ultra-rapide.

Pe lângă linia de produse Genius, compania a prezentat şi seria de gaming GX, precum şi cele două produse-vedetă – Ring Presenter şi PenSketch M912.

Seria GX

Seria GX de la Genius cuprinde periferice destinate pasionaților de jocuri. Potrivită pentru jocuri de diverse tipuri – MMO, RTS sau FPS – Seria GX include căști cu sunet de tip 7.1, tastatură cu taste macro și mausuri cu memorie on–board pentru a salva setările jocului.

Ring Presenter

Ring Presenter este primul dispozitiv de acest gen din lume care conferă control asupra slide-urilor PowerPoint, paginilor web sau documentelor de lucru cu o simplă atingere. Cu ajutorul pointerului laser încorporat puteți face scroll sau da click cu un dispozitiv mic, elegant care stă pe deget.

PenSketch M912

PenSketch M912 este o tabletă grafică dedicată designerilor, artiștilor și profesioniștilor în ilustraţie digitală. Zona de lucru de 9’’x12’’ o face extreme de ușor de folosit. Precizia și viteza de lucru sunt principalul său atu datorită stiloului fără baterie și a celor 8 taste programabile. Tableta vine cu PenDrawer Premium la pachet, iar Adope Photoshop și Corel Painter 4 sunt opționale.

Taipei, Taiwan / Bucuresti, 11.06.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *