free download 78 travel guides written by experts

GENESYS Systems s-a alaturat retelei de parteneri Silver Oracle

Obtinerea statutului de partner Silver de la Oracle, confera companiei GENESYS Systems, posibilitatea de a accesa si utiliza portofoliul de produse Oracle 1-Click de tipul Oracle DataBase, Oracle Application Server, Oracle Business Intelligence etc., dar si de a beneficia de suportul oferit de catre Oracle prin servicii de tipul Oracle VMware Support, Oracle Enterprise Linux Support si nu numai, largindu-si astfel protofoliul sau de produse.

GENESYS Systems a anuntat astazi ca a obtinut statutul de Silver Partner in reteaua de parteneri Oracle (OPN). Devenind partener Silver in cadrul retelei Oracle, GENESYS Systems va beneficia de resursele potrivite in cadrul centrelor de business Oracle dedicate partenerilor, pentru a-si putea consolida relatiile de business cu Oracle si pentru a-si creste oportunitatile de afaceri oferind clientilor sai produse software accesibile si usor de utilizat, prin simpla accesare a programului de comenzi Oracle 1-Click.

Cele peste 3000 de proiecte, realizate direct sau impreuna cu partenerii locali din tara, au permis companiei GENESYS Systems sa acumuleze o experienta deosebita in proiectarea si implementarea de solutii complexe, de sisteme si infrastructuri care includ intreaga gama de produse IT&C: computere, periferice si echipamente de stocare date, echipamente de comunicatie, cablare structurata, electroalimentare, produse si aplicatii software de business.

“Obtinerea statutului de Silver Partner in cadrul retelei de parteneri Oracle (OPN) ne va ajuta sa identificam noi oportunitati de afaceri. Obiectivul nostru principal este sa descoperim modalitatile prin care putem raspunde cel mai bine nevoilor clientilor nostri si sa reusim sa ne pozitionam cat mai bine pe piata de profil din Romania prin intermediul solutiilor tehnice si a serviciilor pe care le detinem in portofoliu.”, a declarat Adrian Chira, Director Executiv in cadrul companiei GENESYS Systems.

Detinand statutul de partener Silver, GENESYS Systems are capacitatea de a dezvolta, vinde si implementa produse Oracle de tipul 1-Click, lucru care ii permite sa se pozitioneze cat mai bine in randul companiilor mijlocii si sa aiba o profitabilitate cat mai mare.

In plus, GENESYS Systems va beneficia de acces la instrumentele si resursele disponibile in cadrul portalului OPN dar si la sfaturile expertilor Oracle din cadrul Oracle Partner Business Center, lucru care are ca rezultat imbogatirea cunostintelor utilizatorilor si maximizarea vanzarilor catre client. Partenerii Oracle Silver, sunt eligibili sa beneficieze de discounturi pentru training-urile Oracle, de inregistrarea lead-urilor prin intermediul Open Market Model, astfel incat sa aiba acces la Catalogul de Solutii Oracle, la discount-uri pe Oracle Linux, suport VM si nu numai. Pentru a beneficia de mai multe informatii cu privire la beneficiile pe care le puteti obtine devenind partener Silver in cadrul retelei Oracle, va invitam sa accesati acest link.

Bucuresti, 18.10.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *