metalshow

GENESYS DISTRIBUTIE relanseaza UPS-urile Centralion

sub noua identitate REDi™

GENESYS DISTRIBUTIE, unul dintre cei mai dinamici distribuitori de echipamente IT din Romania, relanseaza UPS-urile Centralion sub noua identitate – REDi™. Introdusa pe piata in aceasta toamna, REDi™ este marca proprie GENESYS DISTRIBUTIE si a fost creata pe baza valorilor si misiunii asumate de catre companie, a modului in care aceasta se raporteaza la obiectivele si standardele pietei IT din Romania. Destinate segmentului SOHO, UPS-urile REDi™ sunt disponibile in domeniul de puteri 600 VA – 3000 VA, atat in varianta tower cat si rackmount. UPS-urile REDi™ sunt de topologie line-interactive si reprezinta solutia ideala pentru protectia calculatoarelor si a echipamentelor de birou impotriva problemelor tipice de alimentare prezente in reteaua publica (caderi de tensiune, fluctuatii si socuri de tensiune).

UPS-urile REDi™ din seria Blazer, realizate in varianta tower, sunt disponibile intr-o gama variata de puteri – 600 VA, 1000 VA, 1400 VA, 2000 VA si reprezinta o solutie viabila si avantajoasa pentru protectia calculatoarelor, a statiilor mici si a echipamentelor periferice. UPS-urile se remarca printr-un design compact si beneficiaza de port serial RS232 si software de management, care poate fi descarcat gratuit de pe Internet.
UPS-urile REDi™ din seria Luxor sunt realizate in varianta tower, fiind disponibile in gama de puteri 600 VA – 800 VA. Domeniul de aplicatii il constituie protectia calculatoarelor personale si a echipamentelor periferice. Design-ul este original, UPS-urile din aceasta serie avand prizele de iesire deasupra, ceea ce le confera accesibilitate si usurinta in manipulare.
UPS-urile REDi™ din seria Claire sunt disponibile in domeniul de puteri cuprins intre 1000 VA – 3000 VA si au fost proiectate pentru a fi utilizate atat in varianta rackmount cat si in varianta tower. Gama Claire reprezinta o solutie excelenta pentru protectia calculatoarelor, a statiilor de lucru, a serverelor si a echipamentelor de birou impotriva caderilor si fluctuatiilor de tensiune. Ofera de asemenea protectie pentru suprasarcina si scurtcircuit, iar pe iesire furnizeaza o tensiune cu o forma de unda perfect sinusoidala. In plus fata de seriile Blazer si Luxor, UPS-urile din gama Claire beneficiaza de baterii hot-swappable si optiuni variate de comunicare.

Identitatea vizuala a marcii REDi™ este realizata astfel incat sa transmita valorile ce stau la baza conceptului acestor produse: putere, accesibilitate si incredere precum si disponibilitatea de a oferi o protectie eficienta pentru echipamentele alimentate. Noua identitate de marca a  fost realizata din dorinta de a facilita identificarea produsului cu realele sale calitati si performante dovedite in utilizare, precum si cu accesibilitatea si disponibilitatea lui.

“Decizia de rebranding a fost una strategica, iar principalul argument a fost dorinta de crea o marca ce va fi mai usor recunoscuta de catre potentialii clienti in oferta resellerilor GENESYS DISTRIBUTIE. Identitatea REDi™ reflecta viziunea de afaceri si modul in care compania a inteles sa se adapteze schimbarilor pietei si cerintelor clientilor sai” – a declarat dl. Sorin Baltag, CEO GENESYS DISTRIBUTIE.

Sub noua identitate REDi™ vor fi distribuite si alte echipamente electronice din domeniul electroalimentarii (sisteme de monitorizare si analiza a parametrilor de calitate ai energiei electrice, echipamente destinate supravegherii succesiunii corecte a fazelor in sisteme trifazate si altele).

Bucuresti, 2.10.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *