Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

GENESYS DISTRIBUTIE ofera partenerilor sai gama completa de produse Qnap

{mosimage}GENESYS DISTRIBUTIE una dintre cele mai importante companii care activeaza pe piata de distributie IT&C, ofera prin reteaua sa de parteneri gama completa de produse Qnap.

Prin acest parteneriat, compania isi extinde portofoliul curent cu noi produse cu un inalt grad de calitate si fiabilitate. Gamele de produse distribuite includ echipamente de stocare Network Attached Storage (NAS) si supraveghere Network Video Recording (NVR).

Infiintata in 2004 in Taiwan, compania Qnap a dezvoltat cu success si a lansat pe piata unitati NAS si NVR fiabile si performante, oferind clientilor sai echipamente si solutii de securitate inovative in ceea ce priveste design-ul si tehnologia utilizata. Astazi Qnap este un brand recunoscut, ce detine numeroase certificari si premii. Ca exemplu, produsul TS-509 Pro (5×3.5" SATA I/II HDD, pana la 5TB, 2xGigabit RJ-45, 5xusb 2.0, 1xeSATA) a obtinut premiile ‘Editor’s Choice’ de la BRnR (US), CNET France, si MPC Club (Europe), iar TS-409U (4×3.5" SATA I/II HDD, 1xGigabit RJ-45 Ethernet port, 3xUSB 2.0, 1U Rack Mount) a obtinut ‘Editor’s Choice’ de la publicatia Level (US).

Qnap aplica standarde stricte de realizare a echipamentelor pentru a asigura o rata cat mai mica de defecte, procesul de fabricatie avand certificare ISO 9000.

Gama de produse pentru stocare cat si cea de supraveghere se adreseaza segmentelor SMB/Corporate, Home/SOHO si Personal. Qnap ofera stocare interna de pana la 9TB (TS-639 Pro Turbo NAS – produsul mai dispune de 2 porturi eSATA si 5 porturi USB2.0) si capacite de intregistrare concomitenta de pana la 20 de camere IP (VioStar-5020)

Incepand din luna februarie, produsele Qnap sunt disponibile prin reteaua de parteneri GENESYS DISTRIBUTIE incepand din luna februarie 2009.

Bucuresti, 12.02.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *