free download 78 travel guides written by experts

GENESYS DISTRIBUTIE devine distribuitor al brandului Epson in Romania

GENESYS DISTRIBUTIE devine, incepand cu 1 iulie 2009, unul dintre distribuitorii brandului Epson la nivel national. Epson este lider mondial in realizarea de produse inovatoare in domeniul imaginii – imprimante, proiectoare si LCD-uri.

Parteneriatul Epson-Genesys are in vedere distributia perifericelor – imprimante si multifunctionale Epson (inkjet si laser), a consumabilelor, a scannerelor, precum si a proiectoarelor Epson din gama business si home cinema catre cei peste 1.000 de parteneri Genesys din intreaga tara.

"Suntem convinsi ca acest parteneriat va aduce un plus de valoare atat produselor Epson, cat si serviciilor asociate acestora, prin solutiile logistice de top si experienta vasta pe care Genesys a dobandit-o de-a lungul prezentei sale pe piata romaneasca. Produsele din portofoliul Epson vor deveni astfel accesibile mai multor parteneri si, in consecinta, unui numar mai mare de clienti finali care vor beneficia de calitatea si fiabilitatea echipamentelor Epson", declara Simona Decuseara, National Sales & Marketing Manager, Epson Romania.

"Unul dintre obiectivele strategice ale companiei noastre pentru acest an este reprezentat de dezvoltarea portofoliului de echipamente de tiparire si prezentare cu produse de foarte buna calitate, cu un grad mare de notorietate in piata, pe care sa le promovam prin reteaua noastra nationala de parteneri. Din aceasta perspectiva, acordul de distributie semnat cu Epson reprezinta pentru noi atat materializarea unui obiectiv important, dar si o oportunitate de a oferi partenerilor nostri solutii competitive si performante, un brand puternic, recunoscut si apreciat in piata." adauga Loredana Nastase, Marketing Director GENESYS DISTRIBUTIE.

Portofoliul Epson cuprinde imprimante color de uz general, echipamente foto color, multifunctionale color (scaner/ copiator/ imprimanta), imprimante profesionale de format mare, imprimante laser color, imprimante laser monocrom, multifunctionale laser color, scannere, imprimante matriciale, videoproiectoare home cinema si multimedia, multimedia viewere.

Bucuresti, 06.07.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *