metalshow

GENESYS DAYS sarbatoreste 10 ani

In perioada 5-7 octombrie, GENESYS DISTRIBUTIE a organizat in Sibiu cea de-a 10-a editie a GENESYS DAYS. Evenimentul se adreseaza partenerilor – reselleri si furnizori, si se desfasoara in fiecare toamna, devenind o traditie care are deja un deceniu de existenta. La aceasta editie aniversara au participat cei mai importanti parteneri ai companiei, atat reselleri nationali cat si furnizori de produse – nume consacrate pe piata internationala de echipamente IT&C: Dell, AMP Netconnect, Allied Telesis, Eaton|Powerware, Netgear, Telsey, Corning, Premium Line. Scopul principal al acestui eveniment anual este reprezentat de identificarea impreuna cu partenerii de afaceri a acelor solutii ce raspund concret exigentelor si solicitarilor acestora, analiza rezultatelor obtinute pana in prezent, precum si conturarea noilor obiective strategice pentru perioada urmatoare. Evenimentul a fost deschis cu o serie de sesiuni de discutii cu reprezentantii celor 60 de companii partenere prezente. Au fost abordate teme precum: analiza rezultatelor perioadei anterioare, suport in realizarea volumului de vanzari, noile politici de piata ce urmeaza a fi implementate si au fost retinute propunerile partenerilor pentru imbunatatirea permanenta a relatiei de parteneriat. La sfarsitul celei de-a doua zile a reuniunii, GENESYS DISTRIBUTIE a premiat, in semn de apreciere a performantelor, partenerii cu activitatea cea mai dinamica si cu cele mai bune rezultate in anul 2007.

Cea de-a doua zi a GENESYS DAYS a fost dedicata furnizorilor de echipamente si solutii: DELL, Eaton|Powerware, Allied Telesis, AMP Netconnect, Netgear, Corning Cable Systems, Telsey, Premium Line. Acestia au realizat demonstratii practice si prezentari ale noilor produse si au raspuns intrebarilor adresate de resellerii GENESYS DISTRIBUTIE.

Evenimentul a oferit un cadru favorabil prezentarii noilor parteneriate incheiate in anul 2007 de GENESYS DISTRIBUTIE cu furnizori de echipamente de marca, cu o prezenta impresionanta pe piata internationala: Netgear, Transition Networks, Telsey, Elcos.

GENESYS DAYS a reprezentat deasemenea pentru GENESYS DISTRIBUTIE oportunitatea de a prezenta noua gama de produse REDi (Reliable Electronic Devices & instruments), recent lansata sub aceasta identitate si sub marca proprie.

„Evenimentul face parte din actiunile care definesc strategia companiei in acest an si care au ca obiectiv dezvoltarea relatiilor profitabile de afaceri pe care GENESYS DISTRIBUTIE le-a construit in timp cu partenerii sai. GENESYS DAYS reprezinta ocazia perfecta pentru a consolida aceste relatii si pentru a identifica noi oportunitati de business”, declara Sorin Baltag, CEO – GENESYS DISTRIBUTIE.

Bucuresti, 10.10.2007
{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *