free download 78 travel guides written by experts

GENESYS a implementat solutia de High Availability Exchange Cluster

în cadrul companiei Solectron România

GENESYS SYSTEMS, unul dintre cei mai importanţi furnizori de sisteme, soluţii şi servicii IT&C, a implementat soluţia de „High Availability Exchange Cluster”, în cadrul companiei Solectron în România.

În decursul anului 2007, din considerente legate de dezvoltarea şi creşterea nivelului de afaceri al întregii organizaţii în România, Solectron a luat decizia de a implementa o soluţie de Disaster Recovery, care să răspundă eficient nevoilor prezente ale companiei. 
Această dorinţă de a oferi un timp mai mare de rulare a aplicaţiilor interne, a dus la căutarea celei mai bune soluţii de Disaster Recovery, pentru cele trei clustere folosite în serverele critice de aplicaţii ale companiei.          

În urma unei colaborări fructuoase de lungă durată, de ambele părţi, Solectron a apelat la experienţa GENESYS pentru a obţine o soluţie SAN globală care să ofere şi facilităţi de Disaster Recovery.     

EMC fiind lider mondial în domeniul soluţiilor de stocare, echipamentele sale remarcându-se atât prin performanţă cât şi prin redundanţă şi fiabilitate, a fost ales un storage array Fiber Channel Clariion CX3-20. Ca host-uri, conectate la acest storage prin switch-uri specializate, au fost alese 2 servere Dell PowerEdge 2 socket quad core, remarcate pe piaţă ca fiind cele mai fiabile şi vândute servere din gamă.

Soluţia finală a fost bazată pe o infrastructură de servere rack-mount Dell PowerEdge şi echipamente de stocare Dell |EMC plasate în cele 2 locaţii distante din Timişoara, conectate între ele prin fibră optică, configuraţia fiind replicată în ambele site-uri. De asemenea s-a asigurat replicarea datelor la nivelul array-urilor, între cele 2 site-uri prin soluţia proprietară EMC, numită “MirrorView”.

Adoptarea acestei soluţii de catre Solectron, a asigurat fluiditatea şi continuitatea necesară în activitatea zilnică a companiei, ducând la o creştere rapidă şi semnificativă a eficienţei productivităţii interne.

Bucuresti, 4.12.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *