metalshow

GENESYS a implementat noul model de infrastructura

în cadrul companiei TechTeam Global in România

GENESYS SYSTEMS, unul dintre cei mai importanţi furnizori de sisteme, soluţii şi servicii IT&C, a implementat un nou model de infrastructura la nivelul serverelor, în cadrul companiei TechTeam Global in Romania.

Nevoia de schimbare a aparut din considerente legate de dezvoltarea şi creşterea nivelului de afaceri a întregii organizaţii, compania TechTeam Global luând decizia de a implementa şi în România un nou model de administrare a infrastructurii de servicii IT existente în companie.          Această schimbare a însemnat găsirea unei soluţii pentru eficientizarea utilizării puterii de procesare a serverelor, scăderea numărului acestora din datacenter şi, nu în ultimul rând, pentru atingerea unui grad înalt de disponibilitate, chiar şi pentru serviciile care nu suportă clustering.

„Datorită cerinţelor de business din ce în ce mai ridicate, al necesităţii de performanţă şi disponibilitate a serviciilor IT, compania noastră a ales să implementeze soluţia VMWare Infrastructure, după modelul diviziilor TechTeam din Statele Unite şi Belgia. Astfel, aveam nevoie de un partener cu experienţă în domeniu, pentru dimensionarea corectă şi alegerea celor mai potrivite echipamente hardware din punct de vedere al performantelor şi costurilor”. (Dinu Arăteanu, IT Infrastructure Manager, TechTeam Romania)

Astfel, GENESYS SYSTEMS împreună cu clientul au decis implementarea VMware Virtual Infrastructure pe servere DELL. Această soluţie a fost preferată datorită facilităţilor oferite de tehnologiile de virtualizare, pentru a optimiza costurile de operare şi pentru creşterea eficienţei operaţionale şi a flexibilităţii companiei.

Adoptarea acestei soluţii a adus un plus de flexibilitate şi eficienţă operaţiunilor IT din cadrul diviziei TechTeam din România. Soluţia implementată aici a îmbunătăţit rapid timpul de răspuns şi flexibilitatea infrastructurii IT, a oferit un nivel înalt de disponibilitate pentru aplicaţii în conformitate cu cerinţele de business, într-o configuraţie independentă de infrastructura hardware şi de sistemele de operare existente.

Bucuresti, 30.10.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *