metalshow

Generali Asigurari lanseaza Vital Plus – Asigurare de Viata si Sanatate

· Asiguraţii pot opta pentru acoperirea cheltuielilor în caz de spitalizare continuă din orice cauză, atât în România, cât şi în străinătate, clauze suplimentare pentru intervenţii chirurgicale, graviditate şi naştere
· Decontarea se face direct între asigurător şi prestatorii de servicii medicale

Generali Asigurări lansează Vital Plus, un nou produs individual de sănătate. În funcţie de alegerea uneia dintre cele trei variante (Basic, Medium sau Best), asiguratul are acoperite următoarele clauze: control medical anual preventiv, consultaţii medicale din orice cauză, inclusiv “a doua opinie medicală”, consultaţii medicale la domiciliu, investigaţii de sănătate, transport cu ambulanţa, procurarea de medicamente, efectuarea de vaccinări sau tratamente dentare. Opţional, clienţii pot alege următoarele clauze: spitalizare continuă din orice cauză, pe teritoriul României sau în străinătate, intervenţii chirurgicale sau acoperirea cheltuielilor medicale pentru perioada gravidităţii şi a naşterii.

Produsul se adresează oricărui român sau rezident cu vârsta de până la 65 de ani. Un beneficiu important este decontarea directă între centrul de coordonare al asigurătorului (Europ Assistance) şi unităţile medicale, astfel încât clientul să nu resimtă presiunea financiară. În acelaşi contract se pot include şi coasiguraţi, respectiv membri ai familiei asiguratului (soţul/soţia, părinţii sau copiii).

“În trecut, românii au fost obişnuiţi ca statul să aibă grijă de toate, în special de sănătate şi pensie. Realitatea ultimilor ani ne-a demonstrat necesitatea unor reforme ample în sistemul de pensii. În mod similar, se observă nevoia reformelor în sănătate, în special din cauza subfinanţării evidente a întregului sistem. Într-o perioadă economică atât de dificilă cum este cea actuală, susţinerea cheltuielilor cu sănătatea poate deveni un lux pe care mulţi nu şi-l pot permite. În acest context fragil, avem nevoie cu siguranţă de o protecţie şi stabilitate financiară, pentru ca prioritară să fie refacerea sănătăţii şi nu grija “de unde facem rost de bani?”. Prevenţia este în mod evident mai eficientă financiar, iar o asigurare precum Vital Plus, care îmbină beneficiile asigurării de viaţă cu cele de sănătate, poate fi salvatoare în cazul producerii unui eveniment nefericit”, a declarat Ovidiu Racoveanu, Director Asigurări de Viaţă Generali Asigurări.

“Pe de altă parte, persoanele cu venituri medii şi peste medie, fie că discutăm despre angajaţi sau liber profesionişti, sunt atrase din ce în ce mai mult de servicii medicale de calitate şi uşor accesibile, de pachete complexe care să acopere atât consultaţiile şi investigaţiile de rutină, cât şi tratamentele mai complexe, cum ar fi cele dentare sau sarcina. Beneficiile noului produs de sănătate Generali Vital Plus includ flexibilitatea în alegerea acoperirilor, posibilitatea acoperirii întregii familii pe aceeaşi poliţă, preţuri rezonabile care încep de la 250 euro/an, accesul la un centru de coordonare cu o reţea naţională de peste 40 de clinici şi spitale, precum şi acoperire globală în străinătate”, a completat Racoveanu.

Durata contractului este de 1 an, cu reînnoire automată. Prima de asigurare este calculată în funcţie de vârsta asiguratului şi co-asiguraţilor, precum şi de pachetul şi acoperirile suplimentare alese.

Bucuresti, 06.07.2010

{mosloadposition user9}

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *