free download 78 travel guides written by experts

Gemenii Iulian si Valentin vor sa puna mana pe banii lui Negru

Cea de-a zecea ediţie Câştigi în 60 de secunde aduce pe platoul lui Negru unii dintre cei mai îndemânatici fraţi din România şi totodată primii gemeni din concurs. Iulian şi Valentin Postolache vor să îşi deschidă o afacere, iar banii pe care speră să îi câştige în gameshow ar fi numai buni pentru cheltuielile de început. Cum se vor descurca cei doi fraţi, telespectatorii Antena 1 vor putea urmări miercuri, de la 20:20, la Câştigi în 60 de secunde.

De când campionul divertismentului, Dan Negru, a dublat doza de adrenalină dar şi miza celui mai tare gameshow din lume, Câştigi în 60 de secunde, concurenţii vin şi ei să joace la dublu probele de maximă îndemânare şi precizie.

Pentru prima oară în concurs, fraţi gemeni vin să îşi dozeze adrenalina cu probele care mai de care mai ingenioase de la Câştigi în 60 de secunde. Iulian şi Valentin Postolache au 23 de ani şi sunt din Bucureşti. De când se ştiu au fost în aceeaşi clasă la gimnaziu sau la liceu şi au terminat aceeaşi facultate – Academia de Studii Economice din Bucureşti. Ba mai mult, acum lucrează amândoi la aceeaşi firmă, având funcţia de casieri.

Cei doi fraţi se bazează pe banii de la Câştigi în 60 de secunde pentru a-şi deschide propria afacere, pentru a se asigura o dată în plus că destinele lor nu se vor despărţi vreodată. Cum se vor descurca Iulian şi Valentin cu emoţiile şi tensiunea gameshow-ului, telespectatorii Antena 1 vor putea urmări miercuri, de la 20:20, la Câştigi în 60 de secunde.

Bucuresti, 14.11.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *