free download 78 travel guides written by experts

Joi, 3 noiembrie, de la ora 20.30, la Antena 1, Gelu Voicu vine la „Next Star”, pentru un un copil care cântă la șapte instrumente

Tudor, un băiat de 13 ani, care știe să cânte la nouă instrumente, vine joi, 3 noiembrie, de la ora 20.30, la “Next Star”, să le demonstreze juraților Alina Eremia, Dorian Popa, CRBL și Pepe cât este el de talentat.

“Știu să cânt la nouă instrumente dar, în seara asta, voi cânta la șapte dintre ele”, spune băiatul originar dintr-o localitate din județul Suceava înainte să-și înceapă momentul artistic. Și, pentru că este un mare admirator al interpretului de muzică populară Gelu Voicu și pentru că visul său este acela de a cânta în duet cu acesta, echipa “Next Star” i-a pregătit lui Tudor o surpriză: l-a adus în platoul emisiunii pe celebrul artist.

Cum va reacționa Tudor când îl va vedea pe Gelu Voicu lângă el și ce cadou îi va oferi interpretul de muzică populară tânărului concurent, telespectatorii Antenei 1 vor vedea joi, 3 noiembrie, de la ora 20.30, într-o nouă ediție a show-ului “Next Star”, prezentat de Dan Negru.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *