free download 78 travel guides written by experts

GEFCO Romania transporta piese John Deere pentru IPSO

GEFCO îşi consolidează colaborarea cu IPSO începută în 2007

GEFCO România anunţă continuarea parteneriatului cu IPSO Agricultură început în 2007. Acesta reprezintă o nouă etapă a colaborării de succes dintre cele două companii în cadrul căreia GEFCO oferă soluţii door-to-door pentru transportul de piese John Deere din Germania în România.

“IPSO se numără printre primii clienţi ai GEFCO în România. Apreciem relaţia noastră de lungă durată şi suntem încântaţi să prelungim colaborarea. Cred că în proiectul IPSO se observă foarte bine modul în care GEFCO a reuşit să îşi adapteze expertiza şi în sectorul agriculturii. În următorii ani, dorim să ne dezvoltăm gama de proiecte pe partea de agricultură în România”, a declarat Christophe de Korver – Director general GEFCO România.

Schema implementată de GEFCO s-a concentrat pe optimizarea fluxului, în baza unei analize a volumelor şi a frecvenţei, cu scopul de a asigura timpi de tranzit eficienţi. Schema logistică include colectări zilnice de piese de la furnizorul din Germania, în intervale orare fixe, folosindu-se camionete dedicate şi transportul către platforma de consolidare din vestul ţării. De aici, piesele sunt livrate direct către filialele IPSO din partea de vest a ţării, asigurându-se principiul “same day delivery” şi către filialele din zona sud-estică. Timpul de livrare securizat este de maxim 24h şi 48 h în funcţie de destinaţie, înregistrându-se o reducere de până la 2 zile, comparativ cu soluţia logistică iniţială. GEFCO livrează către aproximativ 15 centre IPSO din întrega ţară.

Controlul calităţii reprezintă un punct cheie al parteneriatului dintre GEFCO şi IPSO, fiind efectuate controale riguroase la recepţie. În plus, se asigură o monitorizare lunară a indicatorilor de performanţă personalizaţi şi un sistem de management al reclamaţiilor. IPSO a fost unul dintre primii clienţii care au beneficiat de sistemul Kratzer, implementat de GEFCO în 2012, astfel încât, prin scanări succesive la fiecare mişcare a mărfii, clientul să beneficieze de informaţii în timp real referitoare la statusul şi locaţia mărfii.

“Colaborarea cu GEFCO a început acum 7 ani, perioadă în care fiecare dintre noi a evoluat, atât ca business, cât şi ca parteneri. Considerăm că GEFCO a venit întotdeauna în întâmpinarea cerinţelor de business prin furnizarea unor soluţii logistice optime, adaptate şi aliniate în orice moment realităţilor curente ale activităţii, în vederea obţinerii unor rezultate pozitive pentru noi şi implicit pentru clienţii noştri finali. Cuvintele cheie ale acestui parteneriat sunt profesionalism, respect, flexibilitate, lucrul în echipă. Se pot spune multe lucruri despre acest parteneriat, dar cred că mai importante sunt rezultatele obţinute împreună şi opinia celor care beneficiază de aceste servicii, respectiv clienţii noştri finali”, a declarat Luc BOYER – Director Service şi Piese de Schimb IPSO Agricultură.

IPSO este prezentă în România încă din 1991 şi este membră a grupului familial francez Monnoyeur din Franţa. Compania oferă soluţii integrate producătorilor agricoli din România, piese de schimb, service în câmp şi pregătirea operatorilor. Din anul 1996, IPSO a devenit importator unic autorizat al maşinilor şi utilajelor John Deere, cu o gamă completă de tractoare, combine de recoltat, prese de balotat şi alte utilaje din aceeaşi categorie. Pe parcurs, a preluat şi distribuţia altor mărci de renume, precum Kuhn, Strom-Bednar, Geringhoff, Franquet, Kemper, Pichon, Perard, Fliegl etc.

Bucuresti, 10.04.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *