Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

GEFCO Romania isi continua cresterea cifrei de afaceri cu 30%

in 2011 comparativ cu rezultatele financiare din anul precedent

GEFCO România a înregistrat anul trecut rezultate financiare excepţionale, atingând nivelul de 43.3 milioane euro, în creştere cu 30% faţă de 2010 când a atins cifra de afaceri de 32.9 milioane în 2010.

„Sunt foarte încântat că GEFCO România şi-a continuat creşterea cifrei de afaceri cu peste 30% în 2011, reuşită ce ne poziţionează în primele locuri din topul companiilor de transport şi logistică din România. Rezultatele excelente obţinute în 2011 se datorează strategiei GEFCO bazată pe creşterea beneficiilor pe care soluţiile şi serviciile de înaltă calitate oferite le aduc clienţilor noştri. Am continuat să încheiem parteneriate de succes, să facem investiţii pe piaţa românească şi în ciuda situaţiei economice instabile, am reuşit în permanenţă să depăşim obiectivele setate la începutul anului. Succesul obţinut se datorează în totalitate profesionalismului şi expertizei echipei GEFCO.” – Christophe De Korver, Managing Director GEFCO Romania.

Avansul cifrei de afaceri GEFCO Romania din anul 2011 se înscrie în trendul ascendent al ultimilor ani, urmând strategia de dezvoltare a firmei, care a vizat atât atragerea de clienţi noi, cât şi fidelizarea celor existenţi, prin extinderea portofoliului de servicii oferite.

Comparativ cu 2010, în 2011 GEFCO a înregistrat cea mai mare creştere, operând peste 20.000 de camioane comparativ cu 8600 de camioane în 2010. Totodată, a existat o creştere şi în transportul aerian şi maritim, fiind transportate pe mare peste 1760 containere TEU, iar aerian operându-se peste 545 de transporturi.

În 2011, GEFCO a continuat să lanseze noi servicii de transport si logistice precum:
· Servicii dedicate pentru sectorul electrocasnice
· Distribuţie Naţională pentru Vehicule
· Servicii de transporturi maritime către SUA
· Servicii de transport premium

În 2011, GEFCO a implementat certificarea Sistemului de Management al Mediului conform ISO 14001. La nivel de recrutare de personal, în 2011 au fost angajate 12 persoane, numărul angajaţilor ajungând la 94.

De asemenea, anul trecut GEFCO a fost clasată ca fiind compania nr.1 în termeni de eficienţă şi al doilea cel mai mare operator logistic de pe piaţa din România. De asemenea pentru performanţele din 2011, GEFCO a fost premiat ca fiind cel mai eficient operator logistic din România.

În 2012 GEFCO işi propune să-şi dezvolte activităţile în regiune şi să câştige noi proiecte şi clienţi din domeniile auto, electronice şi electrocasnice,industria aerospaţială şi retail.

Bucuresti, 04.04.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *