free download 78 travel guides written by experts

GEFCO Romania colaboreaza cu Carrefour

GEFCO Romania anunţă continuarea parteneriatului cu Carrefour Romania şi în 2011, preluînd pe lângă fluxurile de importuri din Franţa spre România şi transporturi punctuale, bazate pe contracte.

GEFCO România a fost ales de Carrefour Romania ca partener logistic începând cu vara anului 2010. GEFCO a preluat fluxurile de importuri pentru Carrefour România, asigurând transportul din Franţa spre România în camioane de 20 de tone. 

“S-a stabilit ca în 2011, GEFCO se va ocupa de aceste fluxuri, împreună cu transporturi punctuale, bazate pe contracte. Astfel bunurile, electronicele şi produsele alimentare sunt încărcate în Parcul Logistic “Pont de Normandie” şi descărcate în depozitul Carrefour din localitatea Chiajna” a declarat Tolga Oran, Sales&Marketing Country Manager GEFCO Romania.

Prin colaborarea cu Carrefour, GEFCO Romania administrează toate fluxurile de mărfuri din Franţa până în depozitele din România.

În România, grupul Carrefour operează 35 de supermarketuri şi 23 de hipermarketuri. De altfel, Carrefour România este liderul pieţei româneşti în segmentul hipermarketuri în funcţie de cifra de afaceri.

Bucuresti, 18.04.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *