free download 78 travel guides written by experts

GEFCO isi lanseaza noul website

GEFCO a lansat noul website al grupului: un nou design, mai mult conţinut şi o ergonomie sporită. Site-ul evidenţiază strategia şi expertiza GEFCO prin intermediul celor patru secţiuni: Grup, Soluţii şi servicii, Cariere şi Presă. GEFCO prezintă, astfel, gama de soluţii logistice, expune expertiza sa în domeniu şi oferă un acces rapid la serviciile pe care le oferă în întreaga lume.

Noul website www.gefco.net este o adevărată carte de vizită a GEFCO şi reflectă ambiţia grupului de a răspunde celor două obiective principale: creşterea vizibilităţii în întreaga lume şi evidenţierea experienţei logistice. Mai mult decât o simplă actualizare, site-ul a fost regândit pentru a deveni un instrument de comunicare internaţională a brandului.

Noul website se diferenţiază de site-urile competitorilor printr-o identitate vizuală puternică bazată pe valorile GEFCO: menţinerea unei relaţii strânse cu industria, internaţionalizarea soluţiilor lanţului de distribuţie, rigoare în desfăşurarea operaţiunilor şi inovare continuă a serviciilor oferite clienţilor. Scopul noului site este de a evidenţia vocaţia GEFCO (logistică pentru industrie) şi abilitatea de a rezolva cele mai complicate probleme în logistică în toate sectoarele industriale, incluzând producţia de automobile, piese de schimb, igienă şi frumuseţe, electronice, distribuţie specializată şi sectorul autovehiculelor pe două roţi.

Site-ul are un conţinut informaţional bogat şi bine structurat, dispunând şi de un design modern, eficient şi funcţional, conceput pentru a răspunde oricărui tip de cerere. Noua pagină web îmbunătăţeşte relaţia dintre GEFCO şi vizitatori (jurnalişti, clienţi, viitori clienţi sau angajaţi), aceştia având posibilitatea de a trimite imediat cereri personalizate către personalul GEFCO, care se angajează să răspundă în cel mai scurt timp posibil.

Noua platformă oferă acces către resurse inovatoare precum Google Maps, care permite localizarea siturilor GEFCO din întreaga lume doar prin câteva click-uri şi studii de caz care pot fi adaptate unei palete largi de probleme, prin portalul: www.gefcoengineersyourproductivity.com/

Conţinutul poate fi accesat repede şi uşor datorită ergonomiei eficiente a site-ului. În prezent, site-ul este disponibil în franceză şi engleză iar, în curând, va fi lansată varianta spaniolă.

Descoperiţi noul site la: www.gefco.net

Bucuresti, 29.10.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *