Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

GEFCO demonstreaza expertiza in logistica dedicata comertului cu Rusia

GEFCO România şi GEFCO Rusia, împreună cu Camera de Comerţ şi Industrie Româno – Rusă, au organizat o conferinţă dedicată logisticii ca factor cheie în comerţul cu Rusia. Alexandr Lukin, Secretar I în cadrul Ambasadei Federaţiei Ruse în România şi Tatiana Tihon, Secretar general al Camerei de Comerţ şi Industrie Româno – Rusă au vorbit despre relaţiile comerciale bilaterale România – Rusia. Din partea GEFCO au susţinut prezentări Christophe De-Korver, Director General GEFCO România, şi Igor Alyushin, Customs Manager GEFCO Rusia.

“Unul dintre principalele puncte forte ale GEFCO este prezenţa la nivel global. Regiunea care acoperă Europa Centrală şi de Est, Asia Centrală şi Orientul Mijlociu este una strategică la nivelul Grupului GEFCO, cu o organizare menită să susţină comerţul dintre statele Uniunii Europene şi Estul Europei sau Asia. GEFCO România operează fluxuri către şi din Rusia începând cu 2008 şi a dobândit practică şi experienţă solidă în a administra toate aspectele legate de aceasta rută. Cu sprijinul GEFCO Rusia, care are o expertiză extinsă atât din punct de vedere logistic, cât şi vamal, GEFCO România poate asigura clienţilor care au relaţii comerciale cu parteneri din zona extinsă a Rusiei un serviciu complet şi soluţii competitive.”, a declarat Christophe De-Korver, GEFCO România.

Grupul GEFCO este un actor major la nivel global, cu o prezenţă importantă în estul Europei și cu o structură regională care deserveşte această zonă geografică. În România, GEFCO operează în şapte locaţii, fiind al doilea cel mai mare operator logistic din ţară după cifra de afaceri. Susţinută de reţeaua globală, GEFCO România operează fluxuri regulate de transport către şi din Rusia. În 2012, GEFCO a operat peste 1000 de camioane spre Rusia şi peste 250 de camioane dinspre Rusia. GEFCO operează fluxuri România – Rusia pentru clienţi din domeniile auto, electronice şi electrocasnice sau retail.

Soluţiile oferite de GEFCO pentru comerţul către şi dinspre Rusia, includ:
· O reţea rutieră puternică care acoperă regiunea de est a Europei
· Operatori de transport GEFCO speciali pentru fluxurile spre/din Rusia
· Soluţii proprii pentru optimizarea fluxurilor – camioane complete şi parţiale
· Operaţiuni internaţionale de grupaj prin intermediul reţelei GEFCO – linii regulate Europa – Rusia
· Punct vamal în Kaluga – activităţi de transbord marfă şi distribuţie în Rusia

Prin statutul de comisionar vamal autorizat deţinut de GEFCO România şi cu suportul echipei dedicate pentru operaţiuni vamale din cadrul GEFCO Rusia, se pot asigura, în mod direct, toate operaţiunile specifice de comisionare vamală pentru activităţile de import, export şi tranzit, inclusiv serviciul de antrepozit vamal.

De asemenea, GEFCO pune la dispoziţie soluţii personalizate pentru domenii precum: sectorul auto, 2 wheelers, industrie, FMCG, sectorul de electronice şi electrocasnice şi industria aerospaţială. Pentru fiecare sector există o structură organizaţională cu echipe dedicate ce oferă servicii logistice personalizate în funcţie de cerinţele fiecărui domeniu.

Pentru 2013, GEFCO România îşi propune să îşi intensifice prezenţa în regiune şi să continue să implementeze soluţii noi pentru pieţele emergente precum Rusia sau Orientul Mijlociu.

Bucuresti, 19.06.2013
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *