free download 78 travel guides written by experts

GEFCO a primit premiul Delphi Pinnacle 2009

În premieră europeană, furnizorul american de componente auto Delphi a acordat grupului GEFCO, specialist în logistica pentru domeniul industrial, premiul Delphi Pinnacle 2009. Premiul i-a fost înmânat lui Yves Fargues, Preşedinte şi CEO al grupului GEFCO, pe 30 aprilie 2009 de către Tony Humphreys, director al diviziei de logistică, Delphi Europa.

Premiul recompensează angajamentul GEFCO de a oferi companiei Delphi servicii eficiente şi de înaltă calitate. Sydney Johnson, Vicepreşedinte, Global Supply Management, Delphi, a afirmat: “Acest premiu răsplăteşte unul dintre principalii furnizori ai Delphi pentru angajamentul său şi realizarea obiectivelor privind calitatea, valoarea şi eficienţa costurilor. GEFCO a obţinut acest premiu pentru performanţele sale excelente din 2008”.

GEFCO oferă servicii de calitate în mai multe domenii:
· Aprovizionarea facilităţilor de producţie
· Livrări la începerea producţiei
· Sistem de management al calităţii
· Acţiuni corective şi raportare
· Flexibilitate în gestionarea problemelor

Emmanuel Arnaud, Director al diviziei Automotive  GEFCO, a declarat: “Este o onoare pentru GEFCO de a fi primul furnizor European de soluţii logistice care primeşte acest premiu din partea Delphi. Obţinerea premiului Delphi Pinnacle 2009 este o dovadă puternică a aprecierii eforturilor depuse de angajaţii reţelei GEFCO în ultimii opt ani pentru standardizarea operaţiunilor şi gestionarea pentru Delphi a soluţiilor de transport, a operaţiunilor maritime şi vamale, precum şi a celor de ambalare, depozitare şi gestionare succesivă a fluxurilor în Europa şi în întreaga lume”.

Courbevoie, 4 mai 2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *