free download 78 travel guides written by experts

GECAD NET devine partener SonicWall

GECAD NET, companie membră a Grupului GECAD, a încheiat un parteneriat cu SonicWall, firmă specializată în proiectarea, dezvoltarea şi producţia de soluţii complexe de securitate IT pentru reţele, email, acces de la distanţă şi protecţie continuă. „Prin parteneriatul cu SonicWall dorim să oferim companiilor româneşti un pachet complex de soluţii de securitate IT care să se plieze cât mai bine pe afacerile lor. Estimez că acest parteneriat, alături de celelalte pe care GECAD NET le-a încheiat în ultimii ani cu producători de talie internaţională, ne vor permite să creştem cu cel puţin 20% veniturile companiei din securitatea IT”, spune Gabriela Mechea, director general la GECAD NET.

Soluţiile SonicWall sunt utilizate la nivel mondial atât de companii mici cât şi de firme medii, corporaţii cu largă răspândire geografică din diverse domenii de activitate dar şi de către instituţii guvernamentale, educaţionale şi de sănătate. Cotată pe Nasdaq, compania americană SonicWall a raportat în anul fiscal 2007 venituri de 199,2 milioane USD şi un profit de 28,6 milioane USD.

„Strategia noastră este de a ne diversifica portofoliul de soluţii şi servicii IT într-un mod inteligent astfel încât oferta cu care venim în întâmpinarea companiilor româneşti să se plieze cât mai bine pe cererile lor. Nu vrem să încheiem anul 2008 cu un număr mare de parteneri noi, ci cu puţini dar care să ne permită să aducem un plus de valoare pe piaţă”, adaugă Gabriela Mechea.

GECAD NET a terminat anul 2007 cu venituri de 5,5 milioane de euro, dintre care aproape 20% au fost asigurate de divizia de securitate IT. Compania este distribuitor unic în România pentru Trend Micro, partener Kaspersky şi IBM/ISS. GECAD NET este şi dezvoltatorul soluţiei de securitate IT Sentinet care asigură monitorizarea infrastructurii IT a companiilor-client, inventarierea hardware şi software, alertarea departamentului IT în situaţiile în care un anumit incident poate pune în pericol securitatea firmei. Sentinet emite şi rapoarte pentru management, în funcţie de diferiţi parametri.

Compania este Gold Certified Partner al Microsoft România şi dispune de competenţele Information Worker şi Security Solutions.

GECAD NET are în prezent peste 1000 de clienţi în domenii precum telecomunicaţiile, sectorul financiar-bancar, cel al construcţiilor, energiei, petrolului şi gazelor şi altele. Printre aceştia se numără Agip Romania, Alro SA, Angst, Autoitalia, Banc Post, Catavencu, CEC, Daedalus Consulting,  Despec  România, Editura Polirom, Fan Courier, Farmexim, Garanta, Honeywell Garett, Mercury360, Metroul SA, Monsanto, Omniasig,  Petrom, Ringier, Rosal Grup, Şantierul Naval Constanţa, Sensiblu, Star-Storage, Tempo Advertising, Vodafone România.

Bucuresti, 21.04.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *