free download 78 travel guides written by experts

GECAD Group continua investitia in Vector Watch cu inca o runda de 2 milioane de dolari

GECAD Group anunță o nouă investiție de două milioane de dolari în Vector Watch, conducând aceată rundă de finanțare de cinci milioane de dolari. În continuare, GECAD Group rămâne cel mai mai important acționar, până în prezent alocând Vector Watch alte două milioane de dolari. Pentru acestă rundă, alături de GECAD Group au participat Catalyst România și un număr de investitori privați.

Potrivit lui Radu Georgescu, Partener Fondator al GECAD Group: "Noua investiție va susține dezvoltarea produsului și a biroului companiei din zona Bay Area din Statele Unite ale Americii. Vector și-a dovedit performanța tehnologică prin gama sa de ceasuri inteligente, iar acum este momentul să aplicăm viziunea companiei de a pune la dispoziția cât mai multor producători de dispozitive wearable platforma sa tehnologică."

Vector Watch este o companie de tehnologie internațională, cu birouri în Londra, Silicon Valley, Amsterdam, Hong Kong și București. Fondată în 2014, viziunea sa este de conecta oamenii prin intermediul dizpozitivelor inteligente și platforme, sporind confortul vieții prin furnizarea de informații relevante pe baza unei tehnologii simple și intuitive.

Sistemul său de operare «low-power» oferă colecției actuale de ceasuri Vector Watch o automonie a bateriei fără precedent, de 30 de zile. Cu cele două modele – Luna, cu aspect rotund și Meridian, cu carcasa dreptunghiulară – Vector Watch este un ceas exponent al designului minimalist, evidențiindu-se prin stilul său simplu și rafinat.

Filozofia de investiții a GECAD Group se bazează pe susținerea companiilor cu potențial mare de creștere ce au capacitatea de a inova și de a fi prezente pe piețele noi. Printre cele mai importante exit-uri se numără vânzarea antivirusului RAV către Microsoft în 2004, urmată de achiziția Gecad ePayment (acum PayU România) de către fondul de investiții sud-african Naspers și în 2013 exit-ul din Avangate, furnizorul global de soluții eCommerce, către compania americană de investiții financiare Francisco Partners.

Bucuresti, 25.11.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *