free download 78 travel guides written by experts

GECAD ePayment lanseaza programul de afiliati pentru Avangate

GECAD ePayment anunţă astăzi lansarea programului de afiliaţi pentru Avangate –  platforma de comerţ electronic pentru distribuirea de software.  Astfel, un producător de software care îşi distribuie online programele informatice prin Avangate are acces nu doar la o soluţie de comerţ electronic pentru vânzarea produselor pe website-ul propriu ci şi la un instrument de marketing suplimentar: o reţea întreagă de site-uri afiliate ce îi pot spori vânzările şi promova afacerea pe noi pieţe. 

Sistemul le permite afiliaţilor creşterea profitabilităţii website-urilor proprii, prin acumularea de comisioane pentru vânzări generate de link-uri sau banere ce trimit spre site-urile producătorilor.

Programul de afiliaţi Avangate este extrem de flexibil, întrucât permite producătorilor de software să îşi recruteze proprii afiliaţi şi, de asemenea, să administreze comisioanele afiliaţilor.  Link-urile către produse şi butoanele “cumpăra acum” sunt generate extrem de uşor din interfaţa de administrare a sistemului (Control Panel) iar paginile de comandă online accesate de pe site-urile afiliaţilor sunt personalizabile.

“Prin extinderea cu programul de afiliaţi, Avangate devine o puternică platformă de comerţ electronic”, declară Dragoş Stănescu, Sales Manager la GECAD ePayment.  “Soluţia integrează un sistem de plăţi online simplu şi securizat, servicii suplimetare de marketing pe internet precum şi consultanţă în ceea ce priveşte creşterea vânzărilor online de software”, adaugă Dragoş Stănescu.

Un alt beneficiu esenţial al programului este sistemul de urmărire a comisioanelor: cookie-ul ce atestă vizionarea unui produs pe un site afiliat este meţinut activ timp de 120 zile.  Ceea ce înseamnă că afiliaţii înregistraţi în sistem pot obţine comisioane chiar şi în cazul in care clienţii plasează comenzi la câteva luni după ce au vizitat site-ul lor web.  Afiliaţii pot câştiga comisioane şi pentru alte produse software cumpărate de pe site-ul unui producător în acelaşi timp cu produsele pentru care au generat referinţe.

Mai multe informaţii despre programul de afiliaţi Avangate puteţi găsi la www.avangate.com/affiliates

Despre GECAD ePayment

GECAD ePayment este integrator de soluţii pentru comerţ electronic, lider pe piaţa românească de sisteme de plăţi online.

ePayment este o soluţie pentru magazine virtuale având ca scop principal realizarea unui sistem simplu şi sigur de plăţi pe Internet atât pentru comercianţi cât şi pentru cumpărători.  Soluţia a fost lansată pe piaţă în iulie 2004, având un impact direct şi semnificativ asupra întregului comerţ electronic românesc.  La sistemul ePayment au aderat peste 300 de comercianţi web.

În prezent ePayment procesează comenzi cu plata prin card bancar (VISA, MasterCard, Diners, JCB, AMEX), transfer bancar, plata la livrare, microplăţi (SMS şi DTMF) şi BRD-Mobilis, fiind singura soluţie completă pentru e-commerce de pe piaţa românească.  De asemenea, ePayment este certificată 3DSecure şi VeriSign şi auditată PCI DSS.
Oferta ePayment include şi servicii de audit de utilizabilitate pentru magazine virtuale, testarea magazinelor cu utilizatori reali, construirea de prototipuri de magazine electronice.

Avangate este o platforma de comert electronic pentru distribuirea de software ce include un sistem simplu si securizat de plati pe Internet, managementul produselor si vanzarilor, servicii de consultanta si marketing pe Internet precum un sistem de afiliati, servicii de optimizare pentru motoare de cautare, servicii de inregistrare pe site-uri de download.

GECAD ePayment este membră a grupului GECAD.

Bucuresti, 31.03.2006

Despre programele de afiliere pentru vânzări de software

Programele de afiliere reprezintă un instrument important de vânzări şi marketing pentru producătorii care intenţionează să-şi extindă vânzările online şi să îşi promoveze produsele pe noile pieţe.

Cum funcţionează un astfel de sistem? Prin înscrierea într-un program de afiliere, un site afiliat nu este nevoit să stocheze fişiere pe server, nici să vândă produse direct sau să le livreze electronic clientului. Ca afiliat, site-ul în cauză contribuie la creşterea traficului înspre magazinul online care vinde practic produsele şi la promovarea efectivă a produselor software. Pentru redirecţionarea acestui trafic şi creşterea vânzărilor magazinului virtual, site-ul afiliat este recompensat prin comisioane.

Concret, cei ce doresc să devină afiliaţi se înscriu într-un „Program de afiliaţi”, fie pe site-ul furnizorului de soluţii eCommerce (de exemplu GECAD ePayment, soluţia Avangate, www.avangate.com) fie pe site-urile producătorilor înrolaţi în sistem ce doresc să îşi recruteze proprii afiliaţi. Odată stabilit parteneriatul dintre un afiliat şi un producător după o anumită procedură, afiliatul îşi afişeaza pe site link-uri sau bannere care vizează programele informatice ale producătorului de software. Link-urile sunt generate extrem de uşor dintr-o interfaţă de administrare, afiliatul trebuind doar să îşi aleagă produsele pe care doreşte să le promoveze.

Vizitatorii pot cumpăra produsele respective accesând paginile de comandă printr-un buton „cumpără” aflat pe site-ul afiliat, acesta încasând un comision de la producător prin intermediul furnizorului de soluţii eCommerce.
De asemenea, vizitatorii se pot doar informa în legătură cu produsele respective, accesând link-urile sau bannerele afişate pe site. Afiliatul contribuie astfel la promovarea acestor produse. În momentul în care vizitatorul accesează aceste linkuri sau bannere, un cookie este activat în browserul său. Chiar dacă vizitatorul nu cumpără un produs software printr-un link plasat pe site-ul afiliatului (ci direct de la producător) sau îl cumpără după un timp, afiliatul primeşte un comision prin intermediul furnizorului de soluţii eCommerce.

Mai multe informaţii despre programul de afiliaţi Avangate puteţi găsi la www.avangate.com/affiliates. Avangate este o marcă GECAD ePayment.
{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *