free download 78 travel guides written by experts

Geanina Varga incearca cu disperare sa salveze viata unui copil

Frumoasa prezentatoare a ştirilor sportive Antena 1 a avut zilele trecute parte de o păţanie de zile mari. Convinsă că viaţa unui copil este în pericol, Geanina nu a stat pe gânduri şi a sărit într-o groapă plină de noroi. Dacă a reuşit sau nu ştirista să îl salveze pe Juanito, telespectatorii Antena 1 vor putea afla în această seară, de la 20:20, într-o nouă ediţie de colecţie Plasa de stele.

Atunci când viaţa unui copil este în pericol, ştim cu toţi că nicio mamă nu stă pe gânduri şi sare şi în foc dacă e nevoie. Pe asta a mizat şi campionul divertismentului, Dan Negru, atunci când a aruncat-o pe frumoasa prezentatoare a ştirilor sportive, Geanina Varga, chiar în mijlocul unui canal plin de nămol.

Complice în farsa pentru Geanina a fost chiar colegul ei, Andrei Nourescu, cel care a invitat-o pe ştiristă în locul atent pregătit de echipa de la farse. În momentul în care cei doi au coborât din maşină, privirile le-au fost atrase de trei oameni, care încercau neputincioşi să înţeleagă ce spunea un copil, printre vaiete şi suspine.

Pe măsură ce s-au apropriat, victima a putut să audă fetiţa care plângea şi gesticula, vorbind în spaniolă şi indicând disperată o groapă imensă, plină cu noroi. Ceea ce nu ştia Geanina era faptul că echipa de la farse aflase că ea studiază spaniola şi a ales special pentru această farsă o fetiţă din Venezuela şi un băieţel din Peru.

Echipa lui Dan Negru a mizat pe faptul că Geanina, mamă fiind, nu va trece nepăsătoare pe lângă doi copilaşi în lacrimi, care au nevoie disperată de ajutor, şi nu s-a înşelat. De îndată ce a realizat că fetiţa vorbeşte spaniola, victima echipei de farsori s-a oprit şi şi-a oferit imediat ajutorul.

Printre vaietele fetiţei, Geanina a înţeles că Juanito a căzut în canalul aflat în mijlocul gropii immense pline de nămol. Disperată că un copil fără ajutor se zbate în canal, ştirista a dat alarma printre trecători şi fără să stea pe gânduri a sărit chiar ea în groapă, afundându-se cu totul în nămol. Dacă şi, mai ales, cum a fost salvat Juanito, telespectatorii Antena 1 vor putea afla în această seară, de la 20:20, într-o nouă ediţie de colecţie Plasa de stele.

Bucuresti, 15.11.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *