free download 78 travel guides written by experts

Geanina Corondan, Paula Chirila si 1-Q SAPRO, invitatii Iulianei Tudor la „O data-n viata”

Vineri, 16 martie, Iuliana Tudor a lansat provocarea experienţei de la „O dată-n viaţă” altor trei vedete din România. Geanina Corondan alături de Grupul Teleorman va reprezenta Muntenia, Paula Chirilă va interpreta piese din Ardeal, alături de Marius Ciprian Pop, iar 1-Q Sapro vine în chip de moldovean, la sfaturile Danielei Condurache. Dansul popular va fi încins împreună cu Ansamblul Ciprian Porumbescu din Suceava.

1-Q SAPRO: „Mi-e o frică de mor!”

Cezar Cristea, cunoscut mai degrabă ca 1-Q Sapro a acceptat cu emoţii invitaţia Iulianei Tudor: „Mi-e o frică de mor. Eu n-am nicio legătură cu folclorul. Este prima dată când interpretez acest gen muzical şi îmi doresc să meargă bine. De fapt, eu nu sunt cântăreţ. Eu fac muzică Rap. Nu ascult aproape niciodată folclor şi singurele amintiri pe care le am despre muzica populară sunt cele din copilărie, când ascultam la pick-up. Nici costum tradiţional n-am avut ocazia să port până acum. O să fie o mega-premieră”. 1-Q SAPRO, împreună cu trupa Moromeţii, pregăteşte un nou album. În rest, Cezar Cristea este prezent pe scena Teatrului Metropolis, alături de Anca Sigartău, în piesa „Cum m-am lăsat”.

Geanina Corondan: „E păcat că statul român nu este mai atent la românii care au nevoie de ajutor!”

Geanina Corondan a fost, în ultimul timp, în atenţia presei datorită Finalei Naţionale a Concursului Eurovision. Vineri, la „O dată-n viaţă”, Geanina Corondan va reprezenta Muntenia: „Ce-ar fi ca experienţa aceasta să mă arunce spre Hollywood?! Ei, da’ nu cred! Tot ce-mi doresc e să nu-mi… fugă vocea. Voi interpreta o piesă care mi-e tare dragă şi despre care am căutat informaţii pe net, pentru că unii spun că aparţine repertoriului Mariei Tănase, alţii că nu… Important e că mie-mi place şi-am să încerc să o cânt cât mai bine”. Geanina Corondan este cunoscută pentru extravaganţa cu care îmbină piesele vestimentare: „Îmi place şi ideea de a îmbrăca portul popular. Oricum, port elemente tradiţionale româneşti şi în viaţa de zi cu zi. Îmi place să le asortez ţinutelor casual”. Geanina Corondan spune că un rol imporant în acceptarea invitaţiei pentru „O dată-n viaţă” l-a jucat şi faptul că, astfel, poate ajuta un caz social: „E păcat că statul român nu este mai atent la românii care au nevoie de ajutor. E păcat că trebuie uneori să expunem poveştile oamenilor la televizor, pentru a-i vindeca”.

Paula Chirilă: „Nu voiam să plec din ograda TVR-ului”

Unde este Paula Chirilă este şi „Pericol de explozie”. La propriu, pentru că actriţa va avea începând de duminică, 18 martie, o emisiune la TVR 2, alături de Cristina Cioran. Însă „încălzirea cu publicul” va avea loc la emisiunea Iulianei Tudor, unde Paula Chirilă va reprezenta Ardealul: „emisiunea de vineri este o cumpănă pentru cariera mea. Am mari emoţii, la fel de mari ca înainte de lansarea emisiunii de pe TVR 2. Mă bucur că am în continuare proiecte la Televiziunea Română pentru că „nu voiam să plec din ograda TVR-ului. La emisiunea Iulianei Tudor va fi special: eu nu cânt. Mai niciodată – foarte rar acasă, şi încă şi mai rar la karaoke (atunci când nu am spectatori). Şi niciodată folclor. Deci va fi o premieră absolută. Mă emoţionează şi faptul că voi îmbrăca portul tradiţional, pe care-l tot admir ori de câte ori, de Sărbători, merg cu grupul meu de prieteni în satele în care încă se mai păstrează tradiţiile”.

Iuliana Tudor: „Abia aştept emisiunea de vineri”

„Sunt nerăbdătoare pentru emisiunea din această săptămână, pentru că toţi cei trei invitaţi sunt oameni… efervescenţi. Abia aştept să văd ce reacţie va avea maetsrul Nicolae Botgros când va auzi varianta piesei pe care i-a pregătit-o 1-Q Sapro! Geanina Corondan… o ştiţi deja… e un spectacol. Iar Paula Chirilă, actiţă fiind, sunt convinsă că va trăi la maxim rolul de ardeleancă”.

„O dată-n viaţă”, UN SEZON DE NOTA ZECE, în fiecare vineri de la ora 21.00 la TVR 1.

Bucuresti, 14.03.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *