free download 78 travel guides written by experts

Gazda perfectă: cum organizezi un party legendar la curte?

Nimic nu se compară cu o petrecere alături de cele mai dragi persoane din viața ta, pentru a celebra cu toții un eveniment important pentru sufletul tău. Dar haide să facem împreună un mic exercițiu de imaginație și să proiectăm această întâlnire familială într-un cadru intim: o curte ferită de ochii celor curioși, amenajată ca la carte, cu muzică bună și lumini difuze, în care oameni frumoși vin să îți ureze “La mulți ani”, într-o seară de vară mai frumoasă ca orice alt moment al anului.

petrecere curte

sursa foto

Și nu este deloc un vis frumos un astfel de garden party, ci trebuie doar să găsești o locație perfectă, căci despre amenajarea sa vorbim chiar acum, în rândurile de mai jos. Dacă vrei să fii gazda unei astfel de petreceri, iată cum trebuie să te pregătești pentru un astfel de party:

Muzica potrivită pentru un astfel de context
Dacă organizezi o astfel de petrecere, într-un cadru ce se dorește a fi unul potrivit pentru toți cei dragi ție, de la puștii de câțiva ani și până la bunici, alegerea muzicii este un subiect pe care nu trebuie să îl tratezi cu dezinteres. Îți recomandăm să amplasezi un sistem audio de genul celor 5+1 sau 7+1, cu boxe așezate concentric în jurul zonei principale de socializare.

Nivelul volumului este la fel de important ca playlistul pe care îl pregătești pentru acest eveniment important. Pentru o petrecere în familie cu iz de “cocktail party”, îți recomandăm genuri muzicale de genul “chillout music” sau “bossa nova”.

În privința volumului, acesta trebuie sa fie suficient de ridicat, pentru ca oaspeții să se bucure de acest fundal sonor, dar suficient de jos, pentru ca toți cei prezenți să nu fie deranjați de decibelii produși de boxe.

Decorul potrivit pentru un garden party
Dacă organizezi o petrecere la curte în compania celor mai dragi persoane din viața ta, îți dorești să îi știi pe toți aproape, așadar, amplasarea meselor și a scaunelor trebuie să respecte un pattern unitar. Mai mult decât atât, pentru că petrecerea este ținut în aer liber, cumpără toate accesoriile ce pot ține departe musculițele și țânțarii.

Îți recomandăm lumânări parfumate și pastile electrice. În privința luminilor din curte, dacă îți dorești un cadru intim, ai nevoie de becuri cu lumină caldă, de o intensitate moderată. Becurile cu lumină rece fură din farmecul special al atmosferei pe care încerci să o construiești.

Muzica și bautura pentru petrecerea ta în grădină
Dacă bugetul îți permite, însă timpul pentru gătit nu, mizează pe un serviciu de catering. Netul este plin de alternative low-budget, așa că poți oricând să găsești un meniu potrivit, atât pentru buzunarul tâu, cât și pentru poftele culinare ale celor dragi. Cât despre băutură, sucuri pentru cei mici, iar pentru cei mari, netul vine încă o dată cu cea mai bună soluție. Ai reduceri pentru vodka Absolut, precum și pentru o gamă variată de alte băuturi alcoolice, pe care le poți comanda online și primi apoi acasă, până când musafirii încep să se adune. Dacă știi dinainte ce preferă musafirii tăi, în materie de băuturi alcoolice, mai poți pune în coșul de cumpărături: bere, gin, whiskey, precum și o mulțime de alte băuturi la prețuri foarte bune.

Să organizezi un garden party ca la carte este extrem de simplu, atunci când ai la îndemână informațiile necesare și resursele potrivite pentru a transforma curtea într-un loc magic! Distracție plăcută!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *