free download 78 travel guides written by experts

GAV/Scholz&Friends Bucuresti a castigat contul Grupul Halewood

Agenţia GAV/Scholz&Friends a câştigat licitaţia organizată de compania producătoare de vinuri Cramele Halewood, unul dintre principalii jucători de pe piaţa vinului şi cel mai mare exportator de vin îmbuteliat. În cadrul viitoarei colaborări, GAV va oferi servicii de comunicare ce includ atât branding, cât şi advertising. Cramele Halewood, furnizor al Casei Majestăţii Sale Regele Mihai I al României prin  spumantul Rhein Extra, este o  companie care prin  îmbinarea tehnologiei şi a talentului echipei de oenologi cu know-how-ul britanic, aduce pe piaţă vinuri ce valorifică potenţialul excepţional al României şi marea diversitate în domeniul viti-vinicol.

Pe lângă producţia de vinuri româneşti, Cramele Halewood  reprezintă în România case celebre din întreaga lume: Andre Lurton, Antinori, Torres, Vicente Gandia, Villa Maria, Trapiche, Concha Y Toro, încercând prin aceasta “să aducem consumatorului român vinuri de import reprezentative şi de calitate, vinuri care înseamnă ceva pentru regiunea din care provin şi care sunt produse de companii de familie cu valori similare companiei noastre”, a declarat Dan Ioan Muntean, Director General al Cramelor Halewood.
 
“Echipa de management de la Halewood este tot ce ne-am putea dori de la un client: profesionistă, deschisă, dinamică, încrezătoare în agenţie şi, pe lângă acestea, foarte umană şi caldă. Se leagă o prietenie între noi şi asta mă bucură cel mai mult, pentru că, până la urmă, acestea sunt scopul şi filozofia Scholz&Friends. În plus, ce poate fi mai frumos şi mai motivant decât să lucrezi pentru un produs ca vinul”, a declarat Lucian Georgescu, Managing Partner GAV/Scholz&Friends. 

“Ne bucurăm foarte mult că am descoperit o echipă ca cea de la GAV. Noi suntem un producător de marime medie, sucursala unei afaceri de familie din Marea Britanie şi ne-a interesat o agenţie creativă cu aceeasi filosofie. GAV a înţeles exact ce vrem noi să comunicăm, care sunt valorile noastre şi pe ce idei e construită şi condusă acestă afacere. Avem încredere că am pornit la un drum lung şi fructuos pentru ambele părţi”, a completat Mihai Chitic, Director Comercial Cramele Halewood.

Echipa GAV care a lucrat pentru câştigarea acestui cont este formată din Lucian Georgescu (Managing Partner), Lorena Stoica (Account Director), Marius Roşu (Creative Director), Solene Cesbron (Art Director), Cătălin Spoială (Senior Copywriter) şi Sorana Someşan (Junior Copywriter). 

Bucuresti, 4.12.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *