free download 78 travel guides written by experts

GAV se alatura retelei de agentii independente Interpartners Worldwide

Agentia de publicitate GAV se alatura retelei Interpartners Worldwide, consolidandu-si astfel pozitia pe plan local, dar si pe pietele din zona ECE si pe cele balcanice. Interpartners este o retea de agentii independente inregistrata in Marea Britanie, cu sediul la Bruxelles, reprezentand un grup de 22 de agentii de publicitate si marketing din Europa, America si Australasia, avand peste 1200 de clienti la nivel international si 630 de angajati. Printre clientii internationali se numara Procter & Gamble, Yamaha, Media Markt, Wella, Blockbuster Video sau Citizen.

“Ca membra a unei retele independente dominata de spirit antreprenorial, GAV va avea posibilitatea de a depasi granite de natura geografica sau culturala si de a oferi clientilor sai un instrument formidabil in crearea unor noi oportunitati de marketing, avand acces la 200 de milioane de consumatori in Europa Centrala si de Est si Balcani, dar si la know-how experimentat cu succes de la Istanbul pana la Sydney. Ne pastram statutul de agentie independenta, dispunand insa de resurse globale pe care le putem pune in slujba brand-urilor si clientilor nostri. Aceasta a fost motivatia noastra in decizia de a ne alatura Interpartners”, a declarat Lucian Georgescu, Managing Partner GAV.

Interpartners a fost infiintata in anii ’80, urmarind ideea ”Make Europe easy”, vizand clientii care activeaza in mai multe tari. Din aceasta perspectiva, reteaua a fost prima care a recunoscut importanta de a livra clientilor o abordare personalizata fiecarei arii geografice si culturale, avand o pozitie puternica in Europa si fiind una dintre primele retele cu o viziune strategica in ceea ce priveste zona Balcanilor.

“Sunt incantat de faptul ca GAV s-a alaturat grupului nostru de antreprenori europeni. Lucian Georgescu si echipa sa pot sa dezvolte la un nivel excelent genul de gandire creativa lipsita de prejudecati si clisee, care conteaza atat de mult pentru clientii nostri. Mai mult, creatiile audiovizuale produse de GAV sunt remarcabile, la cea mai inalta clasa. Iar aceasta resursa specific romaneasca este acum la dispozitia partenerilor nostri de retea. Interpartners inseamna cu adevarat a impartasi cu ceilalti talent si resurse, iar alaturarea GAV joaca un rol foarte important din aceasta perspectiva”, a declarat Berry Gelder, presedinte al Interpartners Europe.

Bucuresti, 08.03.2010

{mosloadposition user9}

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *