free download 78 travel guides written by experts

GAV isi completeaza echipa de specialisti in continut audiovizual cu Tudor Voican, Senior Copywriter

Agenţia de publicitate GAV are un nou Senior Copywriter – Tudor Voican (37 de ani). Cu o experienţă de peste un deceniu în industria de advertising, dintre care câţiva ani petrecuţi chiar la GAV, Tudor este şi un cineast valoros şi asistent univ. dr. al UNATC, unde predă scenaristică de film. Este cunoscut în industria de profil mai ales pentru scenariile filmelor „California dreaming” (Premiul „Un certain regard” – Festivalul Internaţional de Film de la Cannes), „Medalia de onoare” sau „Periferic”.

"Mă bucur că bunul meu prieten, coleg de breaslă şi fost student revine la GAV dupa o absenţă de aproape opt ani, întregind echipa noastră de specialişti – creatori de conţinut audiovizual. Tudor are misiunea de a superviza şi de a perfecţiona echipa şi produsul creativ la nivelul de text şi poveste, o zonă fundamentală a creaţiei de conţinut", a declarat Lucian Georgescu, Managing Partner GAV.

Înainte de a se (re)alătura echipei GAV, Tudor a mai lucrat pentru agenţii precum Wellcare/Publicis, Mercury360 sau Totem Communication, cu care a câştigat un Ad’or.

Bucuresti, 26.10.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *