free download 78 travel guides written by experts

Gatitul este mai mult decat un hobby

Cooking CEO – o experiență completă de gătit oferită de Electrolux și Golin

Indiferent de domeniu sau context, munca în echipă și sincronizarea sunt elemente esențiale ale succesului. Este o teorie de bază care funcționează atât în realitatea cotidiană a vieții de birou, cât și în… bucătărie!

Acesta a fost punctul de pornire după care s-a ghidat echipa Electrolux-Golin în momentul în care a pus bazele Cooking CEO – o platformă prin care pasionații de gătit din patru companii de top au avut oportunitatea de a-și exersa abilitățile culinare, în formula de la locul de muncă, folosind tehnologia Electrolux.

„Electrolux aduce în casa consumatorului tehnologiile create inițial doar pentru profesioniști! Astfel, oricine poate găti astăzi la standarde profesionale în confortul propriului cămin. Și rezultatele sunt, desigur, la un alt nivel. Acest șir de evenimente ne-a demonstrat că în jurul nostru sunt foarte mulți pasionați de „bucătărit”, oameni deschiși să învețe mai multe, să se perfecționeze! Iar acest lucru nu poate decât să ne bucure și să ne încurajeze să continuăm această inițiativă.” a declarat Carmen Georgescu, Marketing & Communication Manager Electrolux România.

Sub îndrumarea unui chef recunoscut, patru echipe au pregătit un meniu complet. Pe parcursul celor patru sesiuni de cooking ale programului, cele patru echipe au fost punctate, pe lângă gust, și în funcție de designul preparatelor și de modul în care membrii lor au colaborat în timpul pregătirii meniului. Cei mai buni Cooking CEOs au câștigat o cină deosebită și un moment de neuitat în care au învățat să pregătească un desert de la Elena Lasconi, câștigătoarea MasterChef la Proba Celebrităților. Mai mult, pentru că vorbim despre adevăraţii pasionați de gătit, marele câştigător al titlului Cooking CEO a primit un cuptor CombiSteam care îi va aduce bucătăria personală aproape de nivelul uneia profesionale.

“Încă de la începutul parteneriatului cu Electrolux, am înțeles că, pentru mulți dintre noi, gătitul este o pasiune. Și trebuie tratat ca atare! Platforma Cooking CEO nu face decât să aducă standardele profesionale și tehnicile chefilor extrem de aproape de pasionații cu timp limitat – practic, Cooking CEO încurajează oamenii cu un program intens să îşi exploreze pasiunea pentru gătit, pentru că, atâta timp cât ai instrumentele potrivite, îți poți transforma propria bucătărie într-una profesională”, a declarat Alina Bălan, Head of Consumer Division, Golin România.

Programul Cooking CEO ediția 2014 a fost deja absolvit cu succes de 50 de pasionați ai artei culinare și va fi urmat de ediția a doua, a cărei organizare este planificată de Electrolux pentru primăvara lui 2015.

Din partea Electrolux, Carmen Georgescu (Marketing & Communication Manager Electrolux România) a lucrat îndeaproape cu echipa Golin pentru realizarea acestei platforme. Echipa Golin a fost formată din Alina Bălan (Head of Consumer Division), Teodora Văcariu (Senior Media Associate), Oana Popescu (Senior Events Associate) și Ioana Țoni (Media Associate).

Bucuresti, 09.10.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *