Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Gata cu intrusii!

BitDefender adaugă Antispyware gratuit la toată gama de produse pentru staţiile de lucru

Divizia BitDefender a companiei româneşti SOFTWIN anunţă lansarea unei noi versiuni a soluţiilor sale de securitate, BitDefender Standard şi BitDefender Professional Plus. Noua versiune include acum protecţie permanentă împotriva aplicaţiilor de tip spyware, programe care ameninţă intimitatea utilizatorilor de calculatoare şi buna funcţionare a sistemelor. Scutul BitDefender antispyware protejează utilizatorii prin scanarea şi blocarea spyware-ului în timp real dar şi prin verificarea fişierelor accesate – inclusiv cele primite prin web, mail şi transferuri peer to peer.

„Spyware-ul este una dintre problemele actuale. Reprezintă mai mult de 75% din toate aplicaţiile periculoase de pe Internet, iar rata sa de creştere este foarte mare, atingând 100% pe an. Prin includerea gratuită a protecţiei antispyware în cele două produse dedicate staţiilor de lucru am dorit să aducem un plus utilizatorilor noştri, dar şi să confirmăm că produsele BitDefender au cel mai bun raport calitate/preţ”, a declarat Nicolae Şimon, BitDefender Product Marketing Manager.

Conform unui studiu IDC, veniturile producătorilor de soluţii antispyware au depăsit la nivel mondial 100 de milioane de dolari în 2005. Conform aceluiaşi studiu, creşterea faţă de anul 2004 a fost cu 125%, iar până în 2008 piaţa antispyware ar trebui să atingă pragul de 300 de milioane de dolari.
Spyware este un termen general care descrie programele software instalate pe computer fără cunostinţa utilizatorilor. Scopul lor este în primul rând analizarea comportamentului utilizatorilor de calculatoare pentru a identifica cele mai bune metode de publicitate online, precum şi furtul de informaţii personale. Cele mai populare aplicaţii de acest tip sunt programele care afişează publicitate, programele care înregistrează tastele apăsate şi programele care monitorizează sistemul. În afară de acestea, alte tipuri de spyware generează ferestre de tip „pop-up”, deturnează pagini de Internet, redirecţionează căutarile de pe Internet sau folosesc pagini web false (DNS Poisoning) pentru a fura traficul unor pagini legitime.

Dincolo de faptul că reprezintă o ameninţare la adresa securităţii celor care folosesc Internetul concretizându-se în furtul de informaţie şi îngreunarea sistemelor, există o adevarată industrie spyware, care generează mai mult de 2 miliarde de dolari anual la nivel mondial.

Tehnologia antispyware BitDefender este certificată Checkmark de West Coast Labs pentru 100% eficienţa împotriva spyware-ului, iar motoarele antivirus sunt certificate de Virus Bulletin pentru 100% detecţie a viruşilor aflaţi în circulaţie, CheckMark, ICSA si TÜV.

Despre BitDefender™
BitDefender este o suită de peste 54 de soluţii pentru satisfacerea nevoilor de securitate ale mediului IT actual, oferind administrarea eficientă a ameninţărilor informatice pentru peste 41 de milioane de utilizatori individuali si din corporaţii, în mai mult de 100 de ţări.
Realizată pentru a oferi protecţie completă reţelelor şi sistemelor companiilor, gama de soluţii BitDefender cuprinde, pe lângă produse pentru protecţia antivirus, antispam, personal firewall şi soluţii de administrare a securităţii. De asemenea, echipa BitDefender oferă consultanţă organizaţiilor în realizarea şi stabilirea politicilor de securitate a datelor pentru reţelele de calculatoare.
BitDefender este o divizie a SOFTWIN SRL, al cărei sediu central se află în România, la Bucureşti. SOFTWIN are reprezentanţe externe în Germania, Marea Britanie, Spania şi SUA.

Bucuresti, 28.04.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *