free download 78 travel guides written by experts

Gasca din Fierbinti a fost pe primul loc in topul preferintelor telespectatorilor

Comedia a răcorit și în această săptămână România

Și în această săptămână, telespectatorii au ales să-și petreacă serile alături de Las Fierbinți! Serile au fost mai răcoroase datorită aventurilor personajelor din Fierbinți, care au reunit o medie de aproape 1.2 milioane de telespectatori pe parcursul celor patru episoade difuzate de luni până joi, de la 20:30.

Pe segmentul publicului comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, PRO TV a fost lider de audiență în această săptămână cu o medie de 7.8 puncte de rating și o cotă de piață de 28.2%, următorul post clasat înregistrând o medie de 2.8 puncte de rating și 10.1% cotă de piață.

Pe întreg publicul din mediul urban, PRO TV a obținut pe perioada difuzării celor patru episoade pline de umor o audiență medie de 6.7 puncte de rating și 18.9% cotă de piață, următorul post clasat înregistrând 3.5 puncte de rating și 9.9% cotă de piață.

Și la nivelul publicului național, serialul Las Fierbinți și-a menținut poziția de lider cu 6.3 puncte de rating și o cotă de piață de 19.3%. Televiziunea de pe locul doi a înregistrat 2.9 puncte de rating și 8.9% cotă de piață.

Săptămâna viitoare, comedia continuă la PRO TV! Regalul comediei se vede de luni până joi, de la 20:30, aventurile personajelor din cel mai urmărit și apreciat serial de comedie al ultimilor 10 ani stârnind cu siguranță hohote de râs! Episoadele vor prezenta nemulțumirile lui Ardiles, Celentano și Firicel în ceea ce privește numele străzilor din localitate. Bobiță, Dorel și Giani vor fi surprinși într-o situație amuzantă în momentul în care o prezență feminină va apărea în localitate.

Bucuresti, 07.08.2015
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *