metalshow

Garrigues obtine premiul IFLR 2010 pentru „Firma de avocatura a anului in Spania”

Casa de avocatură Garrigues din Spania, prezentă şi pe piaţa din România, a obţinut premiul european pentru „Firma de avocatură a anului în Spania”, oferit în fiecare an de publicaţia International Financial Law Review (IFLR). Ceremonia de acordare a premiilor a avut loc săptămâna trecută în cadrul unei cine de gală oferite la Hotelul Dorchester din Londra, la care au participat numeroase firme din Europa.  

Juriul a luat în considerare ansamblul serviciilor prestate de specialiştii de la Garrigues, pe parcursul anului trecut, şi mai ales serviciile de consultanţă în afaceri transfrontaliere inovatoare.  De asemenea, s-a ţinut seama şi de alte aspecte legate de Companie, cum ar fi capacitatea acesteia de a oferi servicii complete, rezultatele sale financiare pe anul financiar 2009 (venituri de 334,3 milioane de €), poziţia acesteia pe piaţă şi reţeaua sa geografică aflată în continuă expansiune.

„Suntem extrem de mândri de acest premiu, deoarece reprezintă recunoaşterea internaţională a întregii noastre munci de echipă, precum şi încrederea pe care clienţii noştri au investit-o în Compania noastră”, au declarat directorii asociaţi Fernando Vives şi Ricardo Gómez.

Nu este prima dată când prestigioasa publicaţie acordă acest premiu companiei Garrigues în semn de recunoaştere pentru activitatea depusă, având în vedere că aceasta din urmă a mai fost premiată şi în 2004 şi 2006. Distincţiile conferite acestei Companii de către IFLR au culminat cu premiul din 2007 pentru „Afacerea M&A (Fuziuni şi Achiziţii) a anului”.

Bucuresti, 22.03.2010

{mosloadposition user9}

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *