free download 78 travel guides written by experts

Garanti Bank sprijina femeile antreprenor prin campania “Zodia Succesului”

Garanti Bank, una dintre cele mai inovatoare și dinamice bănci de pe piața locală, a pus accentul la finalul anului 2013 pe segmentul antreprenoriatului feminin, desfășurând în perioada octombrie 2013 – ianuarie 2014 campania “Zodia Succesului”.

Conceptul creativ din spatele campaniei a pornit de la ideea că femeile antreprenor sunt hotărâte și au viziune, precum și un al șaselea simț în a percepe schimbările din piață. Cu sprijinul primit din partea Garanti Bank – sub “Zodia Succesului”, zeița Fortuna le este alături, astfel încât ele să știe ce le pregătesc astrele și să se poată ghida mai bine în mediul de afaceri.

Echipa internă de marketing a băncii, alături de agențiile Oxygen și Frank Digital, au creat conceptul și au implementat o campanie integrată de marketing, constând în comunicare în agențiile băncii, online marketing, social media, radio, comunicare internă, relații publice și o serie de evenimente adresate femeilor antreprenor organizate în cinci mari orașe din România.

În cadrul evenimentelor, peste 250 de femei de afaceri din București, Iași, Constanța, Cluj și Timișoara au beneficiat de oportunitatea de a primi sfaturi practice despre cum să își construiască și să își dezvolte un business puternic de la femei de succes, care și-au împărtășit povestea propriei afaceri: Malvina Cservenschi (Malvensky), Diana Calfa (Morphoza), Andreea Contantin (Rhea Costa), Doina Cepalis (Te-Rox Prod) și Eli Laslean (ELLIS).

În plus, a fost creat un website dedicat, www.femeiantreprenor.ro, folosindu-se o nouă tehnică în web design – parallax, prin care ultilizatorul se bucură de o navigare mai ușoară și iluzia de adâncime într-un mediu 2D. De asemenea, pe pagina de Facebook a Garanti Bank a fost lansată o aplicație unde femeile de afaceri erau invitate să își spună poveștile și să devină modele care le vor inspira și pe alte femei să ăși construiască o carieră în antreprenoriat. Ele au avut totodată șansa de a câștiga promovarea propriei afaceri într-o cunoscută revistă de business din România.

“Am creat campania Zodia Succesului pentru a ne adresa direct femeilor antreprenor ambițioase, care fie vor să înceapă o afacere, fie să o dezvolte pe cea existentă. Astfel, am dorit să le susținem și să le ajutăm să beneficieze de sprijin relevant (sub forma unui produs bancar dedicate și a unei platforme unde pot afla care este pachetul oferit de Garanti Bank) și sfaturi care să le crească încrederea în sine (sub forma unor povești inspiraționale de la femei de afaceri de succes)”, a declarat Ioana Maria Dumitru, Head of Commercial & SME Banking Garanti Bank.

Echipele care au colaborat pentru dezvoltarea și implementarea campaniei au fost formate din:
Garanti Bank: Miruna Pop, Marketing Supervisor și Andreea Mitrea, Marketing Officer.
Oxygen: Adina Trandaf (Account Manager) și Alexandra Ene (Account Executive)
Frank Digital: Ciprian Susanu (Head of Digital), Florin Oprea (Senior PHP Developer), Sabin Belușică (Digital Project Manager), Alex Gorcea (Web Designer), Andra Stegaru (Social Media Specialist) și Ramona Damian (Art Director).

Bucuresti, 05.02.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *