Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Garanti Bank si WWF Romania au implinit 5 ani de colaborare

Garanti BankGaranti Bank, una dintre cele mai dinamice și inovatoare bănci de pe piața locală și Asociația World Wide Fund for Nature – România (WWF) au împlinit 5 ani de colaborare.

Din această colaborare de lungă durată au rezultat numeroase activități menite să atragă atenția asupra importanței pe care o are protejarea speciilor aflate pe cale de dispariție și a habitatelor sălbatice din România.

"Parteneriatul cu WWF este un angajament asumat pe termen lung de a avea grijă de mediul înconjurător. În același timp, reprezintă și o modalitate de a ne apropia de clienții noștri care ne împărtășesc interesul pentru astfel de cauze. În anii următori, vom continua să sprijim activitatea WWF și să ne implicăm în proiecte pline de provocări”, a declarat Emre Unal, Director Carduri Garanti Bank.

„Acest parteneriat cu Garanti ne arată cel mai bine cum o companie poate îmbina activitatea sa cu grija pentru mediu și pentru dezvoltarea durabilă a societății. Pe măsură ce banca se dezvoltă, știm că instituția va investi și mai mult în conservarea naturii, contribuind direct la salvarea multor ecosisteme importane din țara noastră. Din fericire, Garanti nu și-a limitat contribuția doar la acest nivel, ci în cei cinci ani de colaborare a sprijinit în mod activ proiectele noastre, precum expoziția foto România Sălbatică, și și-a încurajat angajații să se implice în cauza noastră. Prețuim colaborarea cu Garanti și sperăm ca împreună să aducem schimbări pozitive în societate, în anii ce urmează, așa cum am făcut-o și până acum”, a precizat Magor Csibi, director WWF.

Garanti sprijină activ acțiunile de protecție a naturii. Parteneriatul cu WWF a fost inițiat în urmă cu 20 de ani, în Turcia, iar în 2010 colaborarea a început și în România, odată cu lansarea WWF Bonus Card.

WWF Bonus Card este primul card eco din România și oferă toate beneficiile programului de loialitate al Bonus Card (acumulare de bonusuri, bonusuri la ramburs, rate fără dobândă, perioadă de grație). Produsul oferă clienților posibilitatea de a se implica în procesul de conservare a naturii și să contribuie direct la îmbunătățirea mediului în care trăiesc, prin susținerea proiectelor derulate de WWF în România.

În 2011 Garanti Bank a sprijinit WWF în organizarea unei expoziții foto, în Parcul Herăstrău, dedicată locurilor sălbatice din parcurile naționale din România, inclusiv din Rezervația Biosferei Delta Dunării. În același an, Garanti Bank a lansat campania "Cu fiecare cumparătură, salvăm împreună pădurile virgine ale Șincii”, cu scopul de a strânge fonduri pentru a susține inițiativa WWF de a obține protecție totală pentru Pădurile Șincii, unele dintre ultimele paduri virgine ale Europei.

În 2013, Garanti a inițiat o campanie prin intermediul căreia fiecare client nou care solicita un WWF Bonus Card primea un bonus de 100 de lei. Ei puteau, ulterior, să folosească acest bonus pentru a adopta, în mod simbolic, un urs brun.
În ultimii doi ani, Garanti Bank a susținut WWF România în cadrul Maratonului București. Angajații băncii, alături de posesori ai cardului WWF Bonus Card și de bloggeri cunoscuți au acceptat provocarea Garanti Bank de a alerga pentru echipa Panda a asociației cu scopul de crește gradul de informare cu privire la activitatea WWF România.

Bucuresti, 10.11.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *