free download 78 travel guides written by experts

Garanti Bank, premiata de Global Finance

pentru “Best Consumer Digital Bank” si “Best Integrated Consumer Bank Site”

Garanti Bank, una dintre cele mai inovatoare și dinamice bănci de pe piața locală, a fost premiată de către prestigioasa revistă Global Finance pentru “Best Consumer Digital Bank in Romania” și “Best Integrated Consumer Bank Site in Central and Eastern Europe Region”. Distincțiile au fost acordate în cadrul “2015 World’s Best Internet Banks Competition in Central and Eastern Europe Competition”.

Evaluarea a fost efectuată de către un juriu specializat, format din reprezentanți ai Infosys, lider global în consultanță, tehnologie și outsourcing, și din membrii echipei editoriale Global Finance, pe baza unor criterii precum: strategia de a atrage și deservi clienții cu produse digitale, succesul în a-i determina pe clienți să folosească oferte digitale, creșterea numărului de clienți pe segmentul digital, varietatea produselor oferite, dovada tangibilă a beneficiilor rezultate în urma inițiativelor digitale, funcționalitatea și designul website-ului.

“Ne apropiem cu pași rapizi de o eră complet digitalizată, în care timpul are o importanță din ce în ce mai mare. Viitorul domeniului bancar stă în a oferi servicii de maximă calitate prin intermediul celor mai noi tehnologii, în a fi cât mai aproape de clienții noștri, oricând și de oriunde ar avea nevoie de noi. Infrastructura de plăți și interacțiunea cu clientela de retail va cunoaște modificări semnificative în următorii ani, motiv pentru care vom accelera investițiile în platformele de electronic și mobile banking. Ne bucură și onorează aceste premii, care ne confirmă faptului că suntem pe drumul cel bun”, a declarat Ufuk Tandogan, CEO Garanti Bank România.

Garanti Bank este constant preocupată să găsească noi canale digitale de comunicare, în ceea ce privește zona de marketing și dezvoltarea de produse, ca parte a strategiei de a investi în inovație. Pe această direcție, banca plănuiește să lanseze propria platformă de Mobile Banking și o versiune actualizată a site-ului, dar și să aducă îmbunătățiri platformei de Internet Banking, Garanti Online.

Acestea sunt al 7-lea și, respectiv, al 8-lea premiu pe care Garanti Bank le-a primit din partea Global Finance, în ultimii șapte ani.

Bucuresti, 20.08.2015
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *