Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Gama Nikon COOLPIX primeste 7 modele noi

SKIN, unic importator Nikon in Romania, anunta astazi sapte modele noi de aparate compacte Nikon COOLPIX. Modelul L830 se va alatura aparatelor foto L29, L30 si L330 din seria L, pentru a va oferi fotografii minunate, simplu de realizat. Seria S a fost si ea improspatata cu 3 modele noi, COOLPIX S3600, cu zoom optic de 8x si 20 megapixeli, COOLPIX S6700 de 20 megapixeli, cu zoom optic 10x si functie de reducere a vibratiilor (VR) si COOLPIX S2800, un aparat foto portabil, cu senzor de imagine de 20 megapixeli si zoom optic 5x.

Conceput in stil clasic pentru cei ce cauta un aparat foto de inalta precizie si performanta, simplu de utilizat, modelul COOLPIX L830 de 16 megapixeli ofera rezultate exceptionale in orice ocazie.

Aparatul foto COOLPIX L830 este echipat cu senzor de 16 megapixeli si un obiectiv cu zoom optic 34x, cu o functie Dynamic Fine Zoom de 68x. Sistemul hibrid de reducere a vibratiilor (VR) contracareaza tremuratul aparatului foto si permite realizarea de imagini clare in lumina slaba.

Inclinand ecranul de inalta rezolutie, cu diagonala de 7,7 cm, puteti adauga imaginilor o nota personala distincta, fotografiind de la nivelul ochilor unui copil, de deasupra unei multimi sau dintr-un punct unic de vizualizare.

Avand un aspect clasic, fiind simplu de manevrat si dispunand de un zoom optic puternic de 26x, aparatul foto COOLPIX L330 poate fi utilizat in orice situatie, de la captarea panoramelor vaste, pana la surprinderea actiunilor de la distanta, gratie obiectivului sau NIKKOR cu unghi larg si sistem VR de reducere a vibratiilor.

Noul aparat foto COOLPIX L29 are un senzor de imagine CCD de 16 megapixeli, combinat cu un obiectiv NIKKOR cu zoom de 5x si unghi larg, care va asigura ca obtineti de fiecare data rezultate de cea mai buna calitate, in timp ce simplitatea in utilizare va ofera toata placerea si libertatea de a fotografia.

Aparatul foto COOLPIX L30 este dotat cu un senzor de imagine CCD de 20 megapixeli si cu un obiectiv NIKKOR cu zoom de 5x si unghi larg. Modul automat facil simplifica inregistrarea filmelor mai mult ca oricand, fiind perfect pentru captarea tuturor momentelor speciale petrecute cu familia.

Fiind conceput pentru cei interesati de un aparat foto discret, potrivit stilului lor de viata, COOLPIX S3600 este un model de 20 megapixeli compact si elegant, cu o multime de functii incorporate intr-un corp subtire. Un zoom optic de 8x (25-200 mm) cu functie Dynamic Fine Zoom de 16x va apropie de actiune, iar un meniu cu optiuni variate de retusare va permite sa adaugati efecte amuzante sau sa utilizati functia de Retusare cosmetica.

Nikon COOLPIX S6700 ofera un zoom optic 10x, ce poate fi extins pana la 20x cu ajutorul functiei Dynamic Fine Zoom. Functia mecanica de reducere a vibratiilor (VR) mentine aparatul foto intr-o pozitie „virtual stabila”, astfel incat fotografiile sa fie clare chiar la zoom maxim, in timp ce senzorul de imagine CCD de 20 megapixeli ofera imagini detaliate in orice conditii de iluminare.

Simplitatea si eleganta sunt caracteristici de baza ale modelului COOLPIX S2800 de 20 megapixeli, echipat cu un obiectiv cu zoom optic de 5x si unghi larg, care va poate aduce in mijlocul actiunii. Un senzor de imagine CCD impresionant, de 20 megapixeli, va ofera imagini cu detalii. Fotografiile pot fi imbunatatite cu ajutorul unei game de efecte de filtru incluse in aparatul foto, care sunt disponibile la redare, inclusiv 32 de efecte rapide, precum Culoare selectiva.

Bucuresti, 07.01.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *